Anketa
broj glasova 6150
Šta je po Vašem mišljenju razvojni prioritet grada Subotice?
Ocenite od 1 do 5, s tim da najvećem prioritetu dajete ocenu 1, a ocenu 5 najmanjem.
"Y-krak" - zaobilaznica oko Subotice
Park Palić
Vojna imovina i industrijska zona
Završavanje zgrade Narodnog pozorišta Subotica
Završavanje bazena

Palić najbolja domaća destinacija

23.02.2013
Palić najbolja domaća destinacija

Preduzeće „Park Palić“ predstavlja turističku destinaciju Palić na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 21. do 24. februara. Kao rezultat dobre promocije, Beogradski sajam je odlučio da Palić dobije nagradu u kategoriji „Domaća destinacija“, a organizacioni odbor čini predsednik Goran Petković i potpredsednik Snežana Miljanić.

Preduzeće „Park Palić“ je, podsetimo, u 2012. godini predstavilo turističku destinaciju Palić na više domaćih i međunarodnih sajmova, kao i prethodne tri godine na sajmu turizma u Begradu.

Sa razvojem turističke destinacije Palić intenzivnija pažnja posvećuje se promociji i što boljem pozicioniranju same destinacije i određenih turističkih proizvoda po kojima je Palić prepoznatljiv. Ove godine na sajmu turizma je pored već dobro poznate ponude Palića akcenat stavljen na predstavljanje novog kongresnog centra „Velika terasa“ Palić i predstavljanje novog turističkoj proizvoda „Palićki putevi vina“. U naredna dva meseca očekuje se promocija i otvaranje  auto-kampa na Paliću i turističkog objekta Ženski štrand koji predstavlja jedan od značajnijih objekata u samoj destinaciji.Kontakt Centar 024 Naručivanje dokumenata Javna preduzeća i ustanove Investirajte u Suboticu
Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine
UPCOMING: >DANAS >SUTRA