Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

01.03.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške obavljaju se radovi na Bajskom putu. Protekle nedelje vršeni su iskop i montaža 46 metara Kolektora prečnika 900 mm i 119 metara prečnika 200 mm i izgradnja i montaža jednog šahta. U naredne dve nedelje vršiće se izgradnja paralelnog sekundarnog voda i izvoda za kućne priključke, nakon čega će radovi na ovoj deonici Kolektora II biti okončani, odnosno vršiće se asfaltiranje i dovođenje Bajskog puta u prvobitno stanje.
  • U okviru faze 4b -  deonice 5. u ulici Harangozo Vilmoša izgrađeno je 197 metara paralelnog sekundarnog voda prečnika 250 i 200 mm sa izvodima za kućne priključke i izgradnja i montaža 7 šahti. U narednom periodu nastaviće se isti radovi.
  • Završena je izgradnja Kolektora II.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru faze 3, partije 3, u ulici Otmara Majera na potezu od Pačirskog puta do Bregalničke ulice zavšreni su svi radovi i ova deonica biće otvorena za saobraćaj od srede, 02. marta 2016. godine. JKP „Subotica-trans“ će javnosti i građanima uputiti obaveštenje o normalizaciji javnog saobraćaja na linijama koje saobraćaju tom deonicom.
  • U okviru faze 3, u delu ulice Izvorske od Beogradskog puta do ulice Bajnatske,  koja je zatvorena za saobraćaj, izgrađeno je 156 metara poveza magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. U narednom periodu radovi će se nastaviti na deonici kraka Pazinske do Bajnatske ulice.
  • U okviru faze 3, u Lošinjskoj ulici izgrađeno je 72 metra magistralnog vodovoda prečnika 300 mm, kao i kontrolno „šlicovanje“ radi provere postojećih infrastrukturnih instalacija. U narednom periodu se nastavljaju radovi na izgradnji poveza magistralnog vodovoda u ovoj ulici.
European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>