Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

01.03.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške obavljaju se radovi na Bajskom putu. Protekle nedelje vršeni su iskop i montaža 46 metara Kolektora prečnika 900 mm i 119 metara prečnika 200 mm i izgradnja i montaža jednog šahta. U naredne dve nedelje vršiće se izgradnja paralelnog sekundarnog voda i izvoda za kućne priključke, nakon čega će radovi na ovoj deonici Kolektora II biti okončani, odnosno vršiće se asfaltiranje i dovođenje Bajskog puta u prvobitno stanje.
  • U okviru faze 4b -  deonice 5. u ulici Harangozo Vilmoša izgrađeno je 197 metara paralelnog sekundarnog voda prečnika 250 i 200 mm sa izvodima za kućne priključke i izgradnja i montaža 7 šahti. U narednom periodu nastaviće se isti radovi.
  • Završena je izgradnja Kolektora II.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru faze 3, partije 3, u ulici Otmara Majera na potezu od Pačirskog puta do Bregalničke ulice zavšreni su svi radovi i ova deonica biće otvorena za saobraćaj od srede, 02. marta 2016. godine. JKP „Subotica-trans“ će javnosti i građanima uputiti obaveštenje o normalizaciji javnog saobraćaja na linijama koje saobraćaju tom deonicom.
  • U okviru faze 3, u delu ulice Izvorske od Beogradskog puta do ulice Bajnatske,  koja je zatvorena za saobraćaj, izgrađeno je 156 metara poveza magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. U narednom periodu radovi će se nastaviti na deonici kraka Pazinske do Bajnatske ulice.
  • U okviru faze 3, u Lošinjskoj ulici izgrađeno je 72 metra magistralnog vodovoda prečnika 300 mm, kao i kontrolno „šlicovanje“ radi provere postojećih infrastrukturnih instalacija. U narednom periodu se nastavljaju radovi na izgradnji poveza magistralnog vodovoda u ovoj ulici.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0