Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

22.02.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške obavljaju se radovi na Bajskom putu. Protekle nedelje vršeni su iskop i montaža 36 metara Kolektora prečnika 900 mm i 39 metara prečnika 200 mm. Do kraja ove nedelje potrebno je da se završi iskop i montaža još oko 50 metara ovog Kolektora i izrada priključnih vodova sa prespajanjem na šaht br. 28, čime će radovi na ovoj deonici biti okončani.
  • U okviru faze 4b -  deonice 5. u ulici Harangozo Vilmoša izgrađeno je 14 metara Kolektora prečnika 500 mm, 100 metara prečnika 200 i 160 mm i 2 slivnika. Planirani obim radova na ovoj deonici produžen je za 250 metara kolektorske mreže, prečnika 250 mm.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru faze 3, partije 3, u ulici Otmara Majera na potezu od Pačirskog puta do Bregalničke ulice dobijeni su od strane Laboratorije Zavoda za zaštitu zdravlja dobri rezultati analiza kvaliteta vode. Tokom ove nedelje izvođač radova će vršiti povezivanje novoizgrađenog magistralnog vodovoda sa bočnim sekundarnim vodovima u ulicama: Igmanskoj, Užičkoj, Rovinjskoj, Ive Andrića, Topolskoj, Pačirskom putu, Drvarskoj, Vase Pelagića, Panonskoj, Srebreničkoj, Tuzlanskoj, Otmara Majera i Željka Milivojevića.
    Ti radovi će se izvoditi u periodu od srede, 24. februara do petka, 26. februara o.g. To će prouzrokovati prekide u snabdevanju potrošača sa vodom za piće. O tačnom vremenu prekida vodosnabdevanja ćemo obavestiti potrošače u utorak, 23. februara, nakon stručne procene Službe Distribucije o potrebi zatvaranja širih zona distributivne mreže na koje su funkcionalno povezane navedene ulice , za vreme izvođenja ovih radova.
  • U okviru faze 3, u delu ulice Izvorske od Beogradskog puta do ulice Bajnatske,  koja je zatvorena za saobraćaj, izgrađeno je 31 metar poveza magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. U prošlu subotu, po veoma teškim vremenskim uslovima, izvođač radova je vršio povezivanje čvorišta sa cevovodom koji prolazi ispod Beogradskog puta.
  • U okviru faze 3, u Lošinjskoj ulici izgrađeno je 108 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја