Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

09.02.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške obavljaju se radovi na raskrsnici na Karađorđevom putu. Protekle nedelje vršeni su iskop i montaža 65 metara Kolektora prečnika 900 mm i 51 metara prečnika 200 i 160 mm sa izgradnjom 3 slivnika. Tokom protekle nedelje, paralelno sa izvođenjem radova na izgradnji Kolektora II, izvršeno je izmeštanje vodovodne mreže sa raskrsnice na Karađorđevom putu. Time su radovi na iskopu i montaži Kolektora II na ovoj raskrsnici završeni.
  • U utorak 09. februara 2016. godine, izvršiće se asfaltiranje ili betoniranje (ako se ne obezbedi potrebna temperatura asfalta) šliceva i zatrpanih rovova na raskrsnici na Karađorđevom putu. OD SREDE, 10. FEBRUARA 2016. GODINE OD 12.00 ČASOVA ĆE SE OTVORITI ZA SAOBRAĆAJ RASKRSNICA TRG KRALJA TOMISLAVA – KARAĐORĐEV PUT. Do tog vremena će se ukloniti barikade na raskrsnici Karađorđev put/Preradovićeva i Metohijska (kod OŠ Sečenji Ištvan), te će se normalizovati saobraćaj na pravcu prema Kelebiji i granici.
  • Od ponedeljka, 15.02.2016. godine otvoriće se za saobraćaj deo ulice Petefi Šandora, na potezu od Trga kralja Tomislava tj. Karađorđevog puta do ulice Jožefa Atile.
  • Trg Lajoša Košuta i ulica Trga žrtava fašizma do Somborskog puta će i dalje biti zatvoreni za saobraćaj do proleća, sve dok se ne stvore vremenski, tehnički i materijalni uslovi za polaganje toplovoda na istoj trasi na kojoj je završena izgradnja Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda.
  • U okviru faze 4b -  deonice 5. u ulici Harangozo Vilmoša izgrađeno je 121 metar Kolektora prečnika 400 mm i 28 metara prečnika 200 i 160 mm.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru faze 3, na uglu Izvorske ulice i Beogradskog puta (Gradska bolnica)  i na potezu ulice Bajnatske i Senćanskog puta  (Benzinska pumpa „Mol“), vršeno je šlicovanje i iskop čvorišta za utiskivanje magistralnog cevovoda ispod Beogradskog i Senćanskog puta. Ove nedelje izvođač radova će vršiti povezivanje postojećeg cevovoda u ulici Izvorskoj/Sergeja Jesenjina sa novioizgrađenim cevovodom na deonici koja dolazi iz pravca Pačirskog puta.
  • U okviru faze 3, u Lošinjskoj ulici izgrađeno je 152 metra magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. Pored iskopa i montaže cevovoda, protekle nedelje je vršeno utiskivanje cevovoda ispod pruge na Senćanskom putu, kao i montaža dva šahta, ispred i iza pruge.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја