Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

01.02.2016.

(SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške obavljaju se radovi na raskrsnici na Karađorđevom putu. Protekle nedelje vršeni su iskop i montaža 66 metara Kolektora prečnika 900 mm i 45 metara prečnika 200 mm sa izgradnjom 1 slivnika. Takođe, vršena je izgradnja novog vodovodnog priključka za Službu hitne medicinske pomoći u ulici Petefi Šandora. Regulacija saobraćaja, odnosno njegovo preusmeravanje vrši se prema utvrđenom režimu, bez posebnih problema. Uspešno se realizuju mere obezbeđenja za učenike OŠ „Sečenji Ištvan“, uz potpunu saradnju rukovodstva Škole, nastavnika, učenika i njihovih roditelja sa izvođačem radova. Takođe, uz posebne napore, JKP „Suboticatrans“ je uspešno organizovao javni prevoz za vreme izvođenja ovih radova izmenjenim trasaman linija, o čemu je učestalo obaveštavao javnost i građane. Tokom ove nedelje, paralelno sa izvođenjem radova na izgradnji Kolektora II, vršiće se i zamena vodovodne mreže na raskrsnici na Karađorđevom putu.
  • U okviru faze 4b -  deonice 5. u ulici Harangozo Vilmoša izgrađeno je 116 metra Kolektora prečnika 400 mm, 38 metara prečnika 160 mm, 3 šahta i 2 slivnika.

 (SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru faze 1, partije 1, na delu Pačirskog puta prema Gradskoj bolnici izgrađeno je 96 metra magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. Završeni su radovi na iskopu i montaži magistralnog vodovoda na ovoj partiji i vršiće se tokom nedelje priprema za povezivanje cevovoda, uz prethodno punjenje na pritisak vode od 10 bari, ispitivanje, ispiranje cevovoda sa proverom kvaliteta vode.
  • U okviru faze 3, u Lošinjskoj ulici izgrađeno je 160 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm. Pored nastavka iskopa i montaže, ove nedelje će se vršiti jedan ozbiljniji građevinski zahvat, utiskivanje cevovoda ispod pruge na Senćanskom putu.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја