Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

25.01.2016.

 (SWUP I)
Kolektor II

  • U okviru faze 3 na potezu Trga kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške vrše se  pripreme za nastavak izgradnje Kolektora II raskrsnici na Karađorđevom putu. Na osnovu Rešenja Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture danas (25.01.) će doći do POTPUNOG ZATVARANJA KARAĐORĐEVOG PUTA ZA SAOBRAĆAJ na raskrsnici Petefi Šandora – Trg kralja Tomislava – Bajski put najkasnije do 01. marta 2016. godine. U tom periodu, kao alternativni pravac za saobraćj će se koristiti relacija Somborski put – ulica Gajeva – Bajski put – ulica Metohijska – Karađorđev put.
  • Danas, 25.01. će se putem radnika izvođača radova, Građevinskog preduzeća „Graditelj“ iz Novog Sada, zbog osetljivosti raskrsnice ulica Metohijska – Karađorđev put, koja je u neposrednoj blizini OŠ „Sečenji Ištvan“ snimati frekvencija saobraćaja i obaviti razgovor predstavnika JKP „Vodovod i kanalizacija“, izvođača radova i ove Škole o zajedničkim merama koje treba preduzimati za bezbednost učenika. Najosetljivija tačka je pešački prelaz kod Škole preko Karađorđevog puta, kojeg bi trebalo pomeriti južno prema gradu, gde će frekvencija saobraćaja biti znatno manja.
  • U toku današnjeg dana preduzeće „Selma“, nadležna za održavanje saobraćajne signalizacije će izjednačiti vremensku signalizaciju na semaforima na potezu raskrsnica Gajeve i Zagrebačke sa Somborskim putem.
  • Na osnovu analize komentara građana na realizaciju aktuelnih radova, posebno zatvaranja raskrsnice na Karađorđevom putu zbog nastavka izgradnje Kolektora II, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica i izvođač radova će organizovati sa medijima obilazak gradilišta i odgovoriti na najvažnija i najučestalija pitanja u naredne dve nedelje.
  • U okviru faze 4b – deonice 4. u ulici Stevana Mokranjca radovi su većim delom okončani izgradnjom 75 metara Kolektora prečnika 500 mm, 22 metra sekundarnog voda prečnika 160 mm i izgradnjom i montažom dva preostala šahta. Nakon izmeštanja dela trase gasovoda, preostalo je da se još izgradi kratka deonica Kolektorske mreže u dužini od 6 metara.
  • U okviru faze 4b -  deonice 5. u ulici Harangozo Vilmoša izgrađeno je 93 metra Kolektora prečnika 500 mm.

(SWUP II)
Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru faze 1, partije 1, na delu Pačirskog puta prema Gradskoj bolnici izgrađeno je 132 metra magistralnog vodovoda prečnika 300 mm ili približno 75 % od predviđenih radova na toj deonici.
  • U okviru faze 1, partije 3, u ulici Otmara Majera na potezu od Pačirskog puta do Bregalničke ulice, radovi su većim delom okončani, preostaje još da se izgradi povez novoizgrađenog magistralnog vodovoda sa postojećom mrežom na potezu ulice Otmara Majera – Željka Milivojevića u dužini od 8 metara prečnika 300 mm.
  • U okviru faze 3, u Lošinjskoj ulici montažnim radovima i hidrauličkim ispitivanjima, kao i radovima na obezbeđenju tehničkih uslova za preusmeravanje dotoka vode za druge okolne ulice, započete su pripreme gradilišta za izgradnju 1.056 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm  i 54 metra prečnika 200 mm.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја