Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

14.12.2015.

(SWUP I)

Kolektor II

  • U okviru faze 3 u ulici Petefi Šandora, na potezu od kružnog toka Lajoša Košuta – Trga Kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške izgrađeno je  40 metara Kolektora prečnika 900 mm, 90 metra sekundarnog voda od 200 mm i montirani su 1 šaht i 1 slivnik. Radovi su stigli do Benzinske pumpe „luk oil“. Radovi su se prethodne nedelje odvijali na raskrsnici Petefi Šandora/ulice Jožefa Atile, trasa je posuta grebanim asfaltom i time je omogućen alternativni pravac za komunikaciju ekipa i vozila Službe hitne medicinske pomoći. Do sada je realizovano 39 % radova u ovoj fazi izgradnje. Tokom ove nedelje radovi se nastavljaju prema Karađorđevom putu i vršiće se „šlicovanje“ deonice na Bajskom putu od Vareške do Trga Kralja Tomislava. Očekuje se zatvaranje ovog Trga za saobraćaj posle 20. januara 2016. godine, nakon davanja saglasnosti nadležnog Ministarstva za saobraćaj i infrastrukturu, republičkih JP i JP Direkcije za izgradnju grada.
  • U okviru faze 4b – deonice 3. u ulici  Augusta Cesarca na potezu od ulice Stevana Filipovića do ulice Stevana Mokranjca, izgrađeno je 36 metara Kolektora prečnika 600 mm, 78 metara sekundarnih vodova prečnika 200 i 160 mm i montirani su 1 šaht i 2 slivnika, tj. oko 99,5 %. Ove nedelje radovi se nastavljaju na izgradnji Kolektora II u okviru faze 4b – deonice 4. u ulici Stevana Mokranjca.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora, završeni su radovi na izgradnji centralnog magistralnog vodovoda, postavljeni su izvodi za Telekom Srbija na kružnom toku Lajoša Košuta. Do proleća će se vršiti na istoj deonici radovi na polaganju gradskog toplovoda, nakon čega će ista biti dovedena u prvobitno stanje i moći biti otvorena za saobraćaj. Radovi su realizovani preko 98 %.
  • Ulica Matije Gupca na potezu od Beogradskog puta do Trga Žrtava fašizma (Matka Vukovića) je dovedena u prvobitno stanje, završena je izrada ivičnjaka, asfaltiranje i humusiranje zelenih površina, te je otvorena za saobraćaj od 11.12.2015. godine.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda  

  • U okviru faze 1, partije 3, u ulici Otmara Majera na potezu od Pačirskog puta do Bregalničke ulice, izgrađeno je 100 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm., iskop i montaža cevovoda za snabdevanje marketa KTC na Pačirskom putu. Ova faza izgradnje je realizovana oko 64 %.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја