Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

„Subotica ljulja srcem“

02.12.2015.

Centralnom manifestacijom u okviru obeležavanja Nedelje osoba sa invaliditetom - „Subotica ljulja srcem“, održanom u Velikoj većnici Gradske kuće, večeras je svečano obeležen Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, 3. decembar. Pored dece iz Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ i Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“, manifestaciji su prisustvovali i predstavnici brojnih sportskih kolektiva i sportski radnici koji su uključeni u obeležavanje Nedelje osoba sa invaliditetom.

9756_1.jpg 

Član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite Milimir Vujadinović je, obraćajući se prisutnima, između ostalog istakao da se grad Subotica, sa izdvajanjem od skoro pet odsto gradskog budžeta, svrstava među lokalne samouprave koje najviše izdvajaju za oblast socijalne zaštite.

Član Udruženja osoba sa cerebralnom i dečjom paralizom Gordan Glončak je ocenio da je položaj osoba sa invaliditetom znatno bolji u odnosu na period od pre dvadeset godina. Boljem položaju i integraciji osoba sa invaliditetom u društvo doprinela je izgradnja rampi za pristup objektima i formiranje sportskih klubova za osobe sa invaliditetom, naveo je on, i dodao da bi društvo moglo još mnogo da učini kako bi svi imali jednake uslove za život.

U okviru manifestacije „Subotica ljulja srcem“ održan je zanimljiv muzički program na kojem su nastupili tamburaški orkestar „Ravnica“ i vokalni solisti Bojana Šarović i Nebojša Vojvodić.

Učesnicima obeležavanja Nedelje osoba sa invaliditetima dodeljene su zahvalnice, a deca iz „Kolevke“ i Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“ izvela su zanimljiv scenski program.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>