Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

08.12.2015.

(SWUP I)

Kolektor II

  • U okviru faze 3 u ulici Petefi Šandora, na potezu od kružnog toka Lajoša Košuta – Trga Kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške izgrađeno je  30 metara Kolektora prečnika 900 mm, 84 metra sekundarnog voda od 200 mm i montirana su 2 slivnika. Ovi radovi se odvijaju na potezu između kružnog toka Lajoša Košuta, ulice Jožefa Atile i stigli su do Službe hitne medicinske pomoći. 
  • Tokom ove nedelje izvođač radova će vršiti povezivanje Kolektora II sa ulicom Jožefa Atile, izradu slivnika, zatrpavanje i nasipanje tog dela gradilišta tucanikom, kako bi se, u skladu sa dogovorom, obezbedila komunikacija za Službu hitne medicinske pomoći na potezu dela ulica Petefi Šandora i Jožefa Atile.
  • U okviru faze 4b – deonice 3. u ulici  Augusta Cesarca na potezu od ulice Stevana Filipovića do ulice Stevana Mokranjca, koja će zbog izvođenja radova biti upotpunosti zatvorena za saobraćaj do 21. decembra o.g., izgrađeno je 78 metara Kolektora prečnika 600 mm, 79 metara sekundarnih vodova prečnika 200 i 160 mm i montiran je 1 šaht.

Centralni magistralni vodovod

  •  U okviru partije 1, u ulici Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora, završena je montaža i spajanje deonica magistralnog vodovoda na čvoru 9, na kružnom toku Lajoša Košuta. Pošto su na osnovu uzorkovanja vode od strane nadležne laboratorije ZZJZ dobijeni veoma dobri rezultati kvaliteta vode, tokom ove nedelje će se vršiti prevezivanje kućnih priključaka na novoizgrađene vodove. JKP „ViK“ je ponovo izvestilo vlasnike drugih podzemnih infrastrukturnih instalacija, da pre zatrpavanja gradilišta i dovođenja ove deonice u prvobitno stanje, postave svoje izvode za buduće instalacije, kako ne bi dolazilo do ponovnog raskopavanja. Na ovaj poziv pozitivno je odgovorio Telecom Srbija i najavio postavljanje kablovskih instalacija.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

U okviru partije 2, u ulici Otmara Majera na potezu od Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog izgrađeno je preostalih 12 metara magistralnog vodovoda prečnika 300 mm i 58 metara 200 mm, 30 metara sekundarnog voda prečnika 90 mm i 1 čvorište. Do subote (05.12.) radovi na ovoj deonici su završeni. Otpočeli su radovi na partiji 3, u ulici Otmara Majera na potezu od Pačirskog puta do Bregalničke ulice, ova deonica će biti zatvorena za saobraćaj najkasnije do 31. marta 2016. godine. Takođe, tokom vikenda, vršeno je tzv. „šlicovanje“ u okviru partije 1 na Pačirskom putu do Bolnice u zelenom pojasu, zbog preciznog otkrivanja lokacija podzemnih infrastrukturnih instalacija u odnosu na njihov „papirnati“ ili elektronski katastar vlasnika tih instalacija. Pačirski put je ponovo prohodan za saobraćaj.

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја