Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

30.11.2015.

(SWUP I)

Kolektor II

  • U okviru faze 3 u ulici Petefi Šandora, na potezu od kružnog toka Lajoša Košuta – Trga Kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške izgrađeno je  67 metara Kolektora prečnika 900 mm, 40 metara sekundarnog voda od 200 i 160 mm, montiran 1 šaht i 2 slivnika, uz snižavanje nivoa podzemnih voda.
  • U okviru faze 4a2 u ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca su završeni radovi na iskopu i montaži kolektora, vršeni su radovi na uređenju na vraćanju betonskih kolskih prilaza u prvobitno stanje i uređenje završene trase.
  • U okviru faze 4b3 u ulici Augusta Cesarca na potezu od ulice Stevana Filipovića do ulice Stevana Mokranjca izgrađeno je 28,5 metara Kolektora II prečnika 600 mm, 126 metara sekundarnog voda prečnika 200 i 160 mm  i montiran je 1 šaht, uz prethodno snižavanje nivoa podzemnih voda.  Ovaj deo ulice će zbog izvođenja radova biti upotpunosti zatvoren za saobraćaj do 21. decembra o.g.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora, izgrađeno je 68 metara sekundarnog voda prečnika 110 mm. Planira se nastavak radova na izgradnji kućnih priključaka, spajanju cevovoda, ispiranju dezinfekciji i uzorkovanju vode radi provere ispravnosti njenog kvaliteta.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 2, u ulici Otmara Majera na potezu od Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog izgrađeno je 132 metra magistralnog vodovoda prečnika 200 mm i isto toliko sekundarnog voda prečnika 90 mm, kao i jedno čvorište. Radovi se ove nedelje nastavljaju na partiji 3, koja obuhvata ulicu Otmara Majera, na potezu od Pačirskog puta do ulice Bregalničke. Zbog izvođenja radova, ovaj deo ulice Otmara Majera će upotpunosti biti zatvoren za saobraćaj u periodu od 02. decembra 2015. godine do 31. marta 2016. godine. O preusmeravanju saobraćaja na liniji javnog prevoza na tom pravcu, građani i javnost će biti blagovremeno obavešteni od strane JP „Suboticatrans“.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја