Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

24.11.2015.

(SWUP I)

Kolektor II

  • U okviru faze 3 u ulici Petefi Šandora, na potezu od kružnog toka Lajoša Košuta – Trga Kralja Tomislava – Bajski put do ulice Vareške izgrađeno je  61 metar Kolektora prečnika 900 mm, 35 metara sekundarnog voda od 200 mm, montiran 1 šaht i 3 slivnika. Ovi radovi se odvijaju na potezu između kružnog toka Lajoša Košuta i ulice Jožefa Atile. Oni su složeniji, pogotovo zbog pažnje da se ne oštete postojeće mnogobrojne podzemne infrastrukturne instalacije na samoj raskrsnici sa ulicom Jožefa Atile i povezima sa bočnim ulicama.
  • Očekuje se da će se radovi na potezu ispred Službe hitne medicinske pomoći i benzinske pumpe „Luk oil“ odvijati za okvirno dve nedelje, odnosno od 6-7. decembra ove godine. Na osnovu dogovora između JKP „Vodovod i kanalizacija“ i izvođača radova sa Službom hitne medicinske pomoći biće obezbeđena saobraćajna komunikacija njihovih vozila i ekipa, dok će lekarska pomoć biti izmeštena za vreme izvođenja ovih radova. O tome ćemo javnost i građane blagovremeno obavestiti u saradnji sa Službom hitne medicinske pomoći.
  • U okviru faze 4a2 u ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca su završeni radovi na iskopu i montaži kolektora, postavljeno je 12 metara sekundarnih vodova prečnika 110 mm, montirano 4 slivnika i postavljaju se izvodi za kućna priključenja. U narednom periodu obavljaće se pripremni radovi na uređenju ulice i betoniranju kolskih prilaza.
  • U okviru faze 4b – deonice 2. u ulici Stevana Filipovića izgrađeno je 60 metara Kolektora II prečnika 600 mm, 40 metara sekundarnog voda prečnika 200 i 160 mm  i montiran je 1 šaht. U toku ove nedelje prelazi se na deonicu 3. u ulici Augusta Cesarca na potezu od ulice Stevana Filipovića do ulice Stevana Mokranjca, koja će zbog izvođenja radova biti upotpunosti zatvorena za saobraćaj do 21. decembra o.g.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora, izgrađeno je 52 metra magistralnog cevovoda prečnika 300 mm, 82 metra sekundarnog voda prečnika 110 mm i 1 čvorište za spoj novog sa postojećim cevovodom na kružnom toku Lajoša Košuta. Planira se nastavak radova na spajanju cevovoda, ispiranju dezinfekciji i uzorkovanju vode radi provere ispravnosti njenog kvaliteta.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 2, u ulici Otmara Majera na potezu od Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog izgrađeno je 279 metara magistralnog vodovoda prečnika 200 mm.

NAPOMENA: Izvođač radova je osposobljen da u zimskim uslovima, u slučaju da nema snega, mraza ili kiše, obavlja radove na iskopu i montaži cevovoda. Na temperaturama ispod +100C nije moguće obavljati asfalterske radove, ali je moguće vršiti grederovanje, ravnanje i posipanje tucanikom ulica nakon završenih radova na gradilištu, u cilju obezbeđenja neophodnog nivoa komunikacija.

 

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја