Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

03.11.2015.

(SWUP I)

Kolektor II

  • U okviru faze 2 u ulici Trg žrtava fašizma prema ulici Petefi Šandora izgrađeno je 35 metara kolektora prečnika 1400 mm i 33 metra sekundarne kanalizacije. Do sada je realizovano oko 94 % predviđenih radova u okviru ove faze. PRODUŽENO JE POTPUNO ZATVARANJE ULICE do 25. novembra o.g., kao i potpuno zatvaranje kružnog toka Lajoša Košuta i dela ulice Petefi Šandora od kružnog toka do Trga kralja Tomislava, od 01. novembra o.g. do 1. marta sledeće godine. Otvorena je ulica Matka Vukovića za saobraćaj motornih vozila od 01. novembra o.g. Kako radovi budu odmicali na kružnom toku Lajoša Košuta i ulicom Petefi Šandora, izvođač radova će pomerati gradilište, kako bi se delimično otvorio saobraćaj od kružnog toka, preko oba smera ulice Trga žrtava fašizma, prema ulici Matka Vukovića (Somborskom putu). Za vreme izvođenja ovih radova, dogovorene je obezbeđenje neophodnih komunikacija za potrebe Službe hitne medicinske pomoći i Benzinske pumpe „Luk oil“.
  • U okviru iste faze u ulici Matije Gupca na potezu od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića vrše se pripreme za asfaltiranje kolovoza, parkinga i pešačkih staza - trotoara.
  • U okviru faze 4a1 na Bajskom putu, na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića, okončani su izvođački radovi, nanet je prvi asfaltni sloj, dok će nanošenje završnog sloja zavisiti od temperature vazduha (mogući radovi iznad +100C).
  • U okviru faze 4a2 u ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca izgrađeno je 190 metara Kolektora prečnika 500, 400 i 350 mm i montirane su 3 šahta. Ovde će se vršiti direktno priključivanje domaćinstava na izgrađenu deonicu Kolektora. Predviđeno je da se ove nedelje okončaju radovi na ovoj deonici.
  • U okviru faze 4b – deonice 2. u ulici Stevana Filipovića izgrađeno je 48 metara Kolektora II prečnika 700 mm i 55 metara sekundarnog voda sa priključenjem domaćinstava. Do sada je završeno oko 70 % od predviđenih radova na ovoj deonici.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Matije Gupca od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića, nastavljena je izgradnja 78 metara Centralnog magistralnog vodovoda prečnika 300 mm i 36 metara sekundarnog voda prečnika 110 mm. Na tom potezu završena je izgradnja CMV i sekundarnih vodova. Tokom vikenda vršeno je ispiranje cevovoda, u ponedeljak su uzoti uzorci vode i kada se dobiju rezultati analiza, vršiće se prespajanje svih postojećih priključnih vodova na novoizgrađenu mrežu.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 2, u ulici Otmara Majera na potezu od Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog izgrađeno je 150 metara magistralnog vodovoda prečnika 200 mm i vrši se povezivanje bočnih ulica i sekundarnih vodova sa novoizgrađenom deonicom.
  • DELIMIČNO JE ZATVORENA ulica Otmara Majera na potezu od Leskovačke do Igmanske ulice, od 31. oktobra do 14. novembra. U ponedeljak, 02. novembra, izvođač radova je od 08.00 do 18.00 časova vršio iskop, polaganje cevovoda i zatrpavanje rova, nakon čega je obezbeđen pristup vozila Benzinskoj pumpi „Euro petrol.“
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја