Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice

19.10.2015.

(SWUP I)

Kolektor II

  •  U okviru faze 2 u ulici Trg žrtava fašizma prema ulici Petefi Šandora izgrađeno je oko 50 metara kolektora prečnika 1400 mm i izvršeno je prevezivanje zidanog kanala iz ulice Matka Vukovića u novi šaht u ulici Trga žrtava fašizma. U okviru iste faze u ulici Matije Gupca na potezu od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića vrše se prevezivanje postojećih priključaka sa zidanog kanala na novoizgrađeni Kolektor.
  • U okviru faze 4a1 na Bajskom putu, na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića,   u toku je asfaltiranje 1. sloja kolovoza.
  • U okviru faze 4a2 u ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca  su nastavljeni radovi, jer je operativna ekipa izvođača radova bila angažovana na postavljanju izvoda Kolektora VII i V ispod budućeg kružnog toka na Majšanskom putu, izgrađeno je 50 metara Kolektora prečnika 500 mm i montirane su dva šahta.
  • U okviru faze 4b – deonice 2. u ulici Stevana Filipovića izgrađeno je 27 metara Kolektora II prečnika 700 mm, montaža 1 šahta i izgrađeno je 95 metara sekundarnog voda.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Matije Gupca od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića, nastavljena je izgradnja oko 50 metara Centralnog magistralnog vodovoda prečnika 300 mm i 50 metara sekundarnog voda prečnika 110 mm, sa paralelnim radovima na rušenju starog zidanog Kolektora. Nakon pojačanja operativne ekipe, u završnoj fazi je postavljanje behaton kocki na Aleji maršala Tita (Radijalcu) na potezu od ulice Petra Lekovića prema kružnom toku.

(SWUP II)

Povez istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda

  • U okviru partije 2, u ulici Otmara Majera na potezu od Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog izgrađeno je 165 metara magistralnog vodovoda prečnika 200 mm i vrši se povezivanje bočnih ulica i sekundarnih vodova sa novoizgrađenom deonicom.

Do kraja avgusta 2016. godine biće izgrađeno 5 km magistralnog vodovoda i 1,5 km priključnih vodova, s ciljem obezbeđenja dovoljnih količina kvalitetne vode za piće pouzdanijeg i ujednačenog pritiska, racionalne potrošnje energije i manjih gubitaka vode u sistemu, kao i stvaranja uslova za razvoj, proširenje i dostupnost distributivne mreže potrošačima na perifernim delovima grada.


Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја