Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice (SWUP I)

12.10.2015.

Kolektor II

  • U okviru faze 2 u ulici Trg žrtava fašizma prema ulici Petefi Šandora izgrađeno je oko 50 metara kolektora prečnika 1400 mm, vršeno je šlicovanje radi tačnog lociranja priključaka u odnosu na evidenciju, ugradnja šahta i slivnika i izrada oko 30 metara sekundarnog voda i priključaka. U utorak, 13. oktobra o. g. u 09.00 časova održaće se radni sastanak predstavnika JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, izvođača radova i JKP „Parking“ sa predstavnicima Dоma zdravlja i Službe hitne medicinske pomoći sa ciljem da se utvrde pojedinosti oko obezbeđenja neophodnih komunikacija za Službu hitne medicinske pomoći, prilikom nastavka izvođenja radova na izgradnji Kolektora II u ulici Petefi Šandora u novembru mesecu o. g.
  • U okviru faze 4a1 na Bajskom putu, na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića se vrše pripreme za asfaltiranje radi dovođenja kolovoza u prvobitno stanje.
  • U okviru faze 4a2 u ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca  su privremeno obustavljeni radovi, jer je operativna ekipa izvođača radova angažovana na postavljanju izvoda Kolекtora VII i V ispod budućeg kružnog toka na Majšanskom putu.
  • U okviru faze 4b u ulici Stevana Filipovića izgrađeno je oko 50 metara Kolektora II prečnika 700 mm, montaža šahta i izrada oko 80 metara sekundarnog voda i priključaka. 

Kolektor VII

  • Završeni su radovi na polaganju izvoda Kolektora VII i Kolektora V ispod budućeg kružnog toka na raskrsnici Majšanski put – ulice 51. Divizije, čija je izgradnja predviđena do 15. novembra 2015. godine. Gradilište je oslobođeno i spremno za nastavak radova od strane izvođača radova „Voj-put iz Subotice.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Matije Gupca od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića, nastavljena je izgradnja Centralnog magistralnog vodovoda sa paralelnim radovima na rušenju starog zidanog Kolektora, kao i izrada kućnih priključaka. Deo ekipe izvođača radova je bio angažovan na radovima na polaganju izvoda Kolektora VII i V ispod budućeg kružnog toka na Majšanskom putu.

NAPOMENA: Nakon pripremnih radova i obezbeđenja materijala, protekle nedelje otpočeli su radovi na izgradnji Poveza Istočnog i Zapadnog magistralnog vodovoda u ulici Otmara Majera, na potezu od ulice Mačvanske do ulice Dušana Krnjajskog. Ovi radovi se izvode u okviru realizacije druge sekcije Projekta za unapređenje vodnih sistema grada Subotice (SWUP-II). Do kraja avgusta 2016. godine biće izgrađeno 5 km magistralnog vodovoda i 1,5 km priključnih vodova, s ciljem obezbeđenja dovoljnih količina kvalitetne vode za piće pouzdanijeg i ujednačenog pritiska, racionalne potrošnje energije i manjih gubitaka vode u sistemu, kao i stvaranja uslova za razvoj, proširenje i dostupnost distributivne mreže potrošačima na perifernim delovima grada.


Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја