Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Nedeljni presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice (SWUP I)

05.10.2015.

Kolektor II

  • U okviru faze 1 u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Marka Oreškovića do ulice Maksima Gorkog (Beogradski put), završeni su asfalterski radovi i ova deonica je otvorena za saobraćaj.
  • U okviru faze 2 u ulici Matka Vukovića, na raskrsnici sa Matije Gupca/Trga žrtava fašizma realizovana je izgradnja i drugog šahta, te je preko čvorišta na raskrsnici obezbeđeno prepumpavanje i usmeravanje otpadnih i atmosferskih voda preko izgrađene deonice Kolektora II u ulici Matije Gupca. U okviru iste faze nastavljena je izgradnja oko 40 metara Kolektora prečnika 1400 mm u ulici Trg žrtava fašizma prema ulici Petefi Šandora.
  • U okviru faze 4a1 na Bajskom putu, na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića, se vrše pripreme za asfaltiranje radi dovođenja kolovoza u prvobitno stanje, montiraju se šaht poklopci i rešetke.
  • U okviru faze 4a2 u ulici Stevana Mokranjca od Bajskog puta do ulice Augusta Cesarca  su privremeno obustavljeni radovi, jer je operativna ekipa izvođača radova angažovana na postavljanju izvoda Kokeltora VII i V ispod budućeg kružnog toka na Majšanskom putu.
  • U okviru faze 4b u ulici Petra Svačića do ulice Stevana Filipovića, završeni su radovi na izgradnji Kolektora II, nastavlja se sa postavljanjem sekundarnog voda i priključaka. Nastavljena je izgradnja oko 20 metara Kolektora prečnika 700 mm u ulici Stevana Filipovića.

Kolektor VII

  • U toku su radovi na polaganju izvoda Kolektora VII i Kolektora V ispod budućeg kružnog toka na raskrsnici Majšanski put – ulice 51. Divizije, čija je izgradnja predviđena u periodu od 23. septembra do 15. novembra 2015. godine.
  • Ovo je ujedno i odgovor građanima iz MZ „Željezničko naselje“ koji su postavili pitanje da li će se zbog predviđene izgradnje nastavka Kolektora VII novoizgrađeni kružni tok ponovo rušiti i raskopavati. Dana 04. marta 2015. godine JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica kao investitor Projekta za unapređenje vodnih sistema grada Subotice je održao sastanak sa vlasnicima svih podzemnih infrastrukturnih instalacija, kao i predstavnicima Gradske uprave, JP Direkcija za izgradnju, MUP i drugim nadležnim službama i izvođačem radova, na kojem je nakon predstavljanja projekta sa trasama izgradnje zaključeno potrebno izmeštanje objekata koji se nalaze na trasi izgradnje, odnosno postavljanje izvoda za buduće instalacije u cilju racionalnijeg i ekonomičnijeg korišćenja gradilišta na bitnijim pravcima i raskršćima.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, u ulici Matije Gupca od Maksima Gorkog (Beogradski put) do Matka Vukovića, nastavljena je izgradnja Centralnog magistralnog vodovoda sa paralelnim radovima na rušenju starog zidanog Kolektora.
Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0