Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Presek stanja na realizaciji projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice (swup i)

14.09.2015.

Kolektor II


• U okviru faze 1 u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Marka Oreškovića do ulice Maksima Gorkog (Beogradski put) vrše se pripreme za asfaltiranje radi dovođenja dela ulice u prvobitno stanje.
• U okviru faze 2 u ulici Matije Gupca od Maksima Gorkog do Matka Vukovića,  realizovana je izgradnja oko 50 metara kolektorskog voda prečnika 1400 mm, vršeno je prepumpavanje vode iz postojećog zidanog kolektora, paralelno se vrši zamena sekundarne kanalizacije i priključaka sa novom mrežom i priključcima. Nakon završetka izgradnje kolektora do ulice Matka Vukovića, na istoj deonici u ulici Matije Gupca, od ulice Petra Drapšina do ulice Matka Vukovića, biće nastavljena izgradnja Centralnog magistralnog vodovoda sa paralelnim radovima na rušenju zidanog kolektora. Zbog izgradnje Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda, upotpunosti će biti zatvoren saobraćaj u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice ulice Maksima Gorkog do ulice Matka Vukovića do 10. oktobra 2015. godine.
• U okviru faze 4a1 na Bajskom putu, na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića, u prethodnoj nedelji završeni su radovi na izgradnji kolektora i sekundarnih vodova, vršeno je prespajanje priključnih vodovodnih vodova koji su morali biti presecane na bočnim pravcima ulica, završeni su radovi na izgradnji izvoda za buduće kanalizacione priključke, povezane su bočne ulice i u toku je izrada slivnika. Produženo je potpuno zatvaranje Bajskog puta za saobraćaj na ovom potezu do 30. oktobra 2015. godine, kako bi se okončali navedeni radovi pre zime i asfaltirala ulica.
• Na osnovu zahteva građana iz ulica Hanibala Lučića i Marina Držića,  koje nisu     predviđene za saobraćaj težih teretnih vozila, investitor     JKP „Vodovod i     kanalizacija“ je podneo zahtev nadležnom gradskom organu i     očekuje se do     četvrtka, 17. septembra o.g. izdavanje Rešenja o preusmeravanju     saobraćaja za teretna vozila sa Bajskog puta prema Tavankutu na pravac     Karađorđev put – Metohijska ulica.
• U okviru faze 4b1 u ulici Vareškoj, na potezu od Bajskog puta do ulice Petra Svačića i u ulici Petra Svačića na potezu od Vareške ulice do ulice Stevana Filipovića,  položeno je  oko 60 metra kolektorskog cevovoda prečnika 800 mm. Paralelno je vršeno povezivanje izgrađenog voda sa postojećim i izrada izvoda za buduća priključenja domaćinstava. Vareška ulica na potezu od Bajskog puta do ulice Petra Svačića će biti upotpunosti zatvorena za saobraćaj do očekivanog završetka izgradnje ove deonice, tj. do 10.oktobra 2015. godine.


Centralni magistralni vodovod• U okviru partije 1, pešačkoj zoni Aleje maršala Tita i partije 2, na potezu od Trga Slobode do Franjevačke crkve, vrši se vraćanje behaton kocki u prvobitno stanje. Paralelno sa izgradnjom Kolektora II, gradi se i Centralni magistralni vodovod u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Petra Drapšina do ulice Matka Vukovića.


PR Projekta:
Doroslovački Petar, dipl.inž.inf.

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја