Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Presek stanja na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice (SWUP-I)

31.08.2015.

Kolektor II

  • U okviru faze 1 u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Marka Oreškovića do ulice Maksima Gorkog (Beogradski put) vrše se pripreme za asfaltiranje radi dovođenja dela ulice u prvobitno stanje. Raskrsnica između ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog je u subotu, 29. avgusta, otvorena za saobraćaj.
  • U okviru faze 2 u ulici Matije Gupca od Maksima Gorkog do Matka Vukovića,  realizovana je izgradnja 140 metara kolektorskog voda prečnika 1400 mm i 30 metara sekundarnog voda. Istovremeno se vrši rušenje postojećeg zidanog kolektora i prepumpavanje vode. Kompletiran je šaht broj 10, kao i ispitivanje vodonepropusnosti na deonici između šahtova 8-9.  Zbog izgradnje Kolektora II, u potpunosti će biti zatvoren saobraćaj u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Petra Drapšina do ulice Matka Vukovića do 10. oktobra 2015. godine.
  • U okviru faze 4a1 na Bajskom putu, na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića, u prethodnoj nedelji realizovana je izgradnja oko 50 metara PVC cevi prečnika 400 mm i montirani su šahtovi 38 i 39. Vršena je montaža slivnika i postavljanje izvoda za priključenje bočnih ulica. Produženo je potpuno zatvaranje Bajskog puta za saobraćaj na ovom potezu do 30. oktobra 2015. godine, kako bi se okončali navedeni radovi pre zime i asfaltirala ulica.
  • U okviru faze 4b1 u ulici Vareškoj, na potezu od Bajskog puta do ulice Petra Svačića i u ulici Petra Svačića na potezu od Vareške ulice do ulice Stevana Filipovića,  položeno je  oko 100 metra kolektorskog cevovoda prečnika 800 mm. Paralelno se gradi  sekundarni vod i izmeštanje instalacija koje se nalaze na trasi izgradnje kolektora. Ove ulice će biti u potpunosti zatvorene za saobraćaj do očekivanog završetka izgradnje ove deonice, tj. do 15. septembra 2015. godine.

Centralni magistralni vodovod

  • U okviru partije 1, pešačkoj zoni Aleje maršala Tita, izvode se radovi na vraćanju behaton kocki u prvobitno stanje. Završeno je asfaltiranje na Trgu Sinagoge i Trgu Jakaba i Komora radi dovođenja kolovoza u prvobitno stanje.
  • U okviru partije 2 na potezu od Trga Slobode do Franjevačke crkve, izvršeno je povezivanje 9 priključaka poslovnih prostora i zgrada na izgrađenu deonicu Centralnog magistralnog vodovoda, nakon dobijenih uspešnih rezultata analiza kvaliteta uzoraka vode. Izvršeno je povezivanje čvorišta kod Franjevačke crkve na postojeći vod u ulici Vase Stajića. Preostalo je još proširenje šahte ispred Narodnog pozorišta i povezivanje priključka Pozorišta sa izgrađenim Centralnim magistralnim vodovodom.Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја