Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Aktuelnosti

Počelo Prvenstvo Evrope u rvanju za kadete

04.08.2015.

U subotičkoj Hali sportova „Dudova šuma“ večeras je počelo Prvenstvo Evrope u rvanju za kadete u grčko-rimskom stilu, slobodnom stilu i rvanju za žene, na kome će se, do nedelje, 9. avgusta 2015. godine, nadmetati više od 700 sportista, uzrasta od 15 do 17 godina, iz 31 zemlje Evrope. Nakon ceremonije svečanog otvaranja prisutnima su se obratili Uroš Zeković, pomoćnik ministra omladine i sporta, Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije, Ceno Cenov, predsednik Evropske rvačke federacije i Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća grada Subotice zadužen za sport, omladinu i turizam.

9351_1.jpg 

Uroš Zeković je, uz izražavanje zahvalnosti svima koji su doprineli da se ova manifestacija održi na visokom nivou, istakao da je Subotica oduvek bila grad rvanja i da je ovog puta pokazala i svoje gostoprimstvo, ali i svoj potencijal, kako sportski, tako i turistički.

Željko Trajković je rekao da Srbija i grad Subotica imaju zadovoljstvo da pozdrave sportsku mladost Evrope, buduće šampione rvanja, da se Srbija i Rvački savez Srbije već godinama dokazuju kao odličan organizator velikih takmičenja i da se nada da će tako biti i u Subotici.

9351_2.jpg 

Ceno Cenov je ocenio da je Subotica dobar svetski centar rvanja i da je pred nama novo pokolenje rvačke budućnosti.

Vjekoslav Ostrogonac je, otvarajući Prvenstvo Evrope u rvanju za kadete u olimpijskim disciplinama, naglasio da je izuzetna čast za Suboticu da bude domaćin ovako velikog takmičenja i da je naš grad, kao grad sportova, a pogotovo na osnovu ostvarenih rezultata u rvanju, zaslužio poverenje čelnika evropske rvačke federacije za organizaciju ovakvog takmičenja koje za Suboticu, kako je rekao, pored sportskog, ima i turistički značaj.

9351_3.jpg

KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy