Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Kolektor II, Kolektor VII, Centralni magistralni vodovod - Radovi

Presek stanja radova na realizaciji Projekta unapređenja vodnih sistema grada Subotice (SWUP-I)

13.07.2015.

Kolektor II

  • Na gradilištu su angažovane dve operativne brigade izvođača radova, GP Graditelj iz Novog Sada
  • Odvijaju se radovi u okviru I faze izgradnje, u ulici Matiji Gupca na potezu od ulice Mirka Bogovića do ulice Marka Oreškovića. Za vreme izvođenja radova, okvirno do 20. jula, ovaj deo ulice će biti potpuno zatvoren za saobraćaj. Realizovano je do sada iskop i montaža kolektora prečnika 1400 mm u dužini od 115 metara od predviđenih 342 metra, ili oko 34 odsto
  • Odvijaju se radovi na izgradnji IVa1 faze koja obuhvata Bajski put na potezu od ulice Vareške do ulice Marka Marulića. I ovaj deo Bajskog puta će biti upotpunosti zatvoren za saobraćaj, okvirno do 30. avgusta, osim za vozila javnih i interventnih službi (hitna pomoć, vatrogasci, JKP Čistoća i zelenilo ...). Do sada je realizovan iskop i montaža kolektora prečnika 700 mm u dužini od 63 metra od predviđenih 258 metara, ili oko 25 odsto.

Centralni magistralni vodovod

  • Na gradilištu su angažovane dve operativne brigade izvođača radova, GP Graditelj iz Novog Sada
  • Od 08. jula do 12. jula realizovana je izgradnja u okviru 1. deonice na potezu od Trga Sinagoge, preko desne strane Trga Jakaba i Komora, na potezu od ulice Žarka Zrenjanina do početka ulice Petefi Šandora. Od ukupno predviđenih 2608 metara do sada je realizovano 1844 metra cevovoda prečnika 250 i 300 mm ili 71%. Nastavlja se izgradnja Centralnog magistralnog vodovoda na deonici Petefi Šandora (desna strana) do Trga Lajoša Košuta i ti radovi treba da se završe do 25. jula o.g.
  • Do sada je realizovana deonica izgradnje ovog cevovoda od ulice Braće Radića/Maksima Gorkog do Gradske biblioteke/Trga Slobode u okviru 2. deonice,, odnosno 148 metara od predviđenih 411 metara, ili 36%. Radovi na izgradnji magistralnog vodovoda će se nastaviti na potezu od Trga Slobode do Franjevačkog trga/crkve i oni će trajati do 05. avgusta o.g.
  • Istovremeno, vrši se povezivanje novog sa postojećim cevovodom i zamena dostrajalih priključnih vodova koji su sačinjeni od AC ili pocink materijala.

JKP „Vodovod i kanalizacija“, na osnovu rešenja nadležnog gradskog organa, redovno obaveštava javne službe od značaja za bezbednost i zdravlje stanovništva, kao i medije, organizacije, ustanove i zanatske radnje koje se nalaze na trasi izgradnji o promeni režima saobraćaja, odnosno o potpunom ili delimičnom zatvaranju tih ulica za saobraćaj.

Избори 2022

ImunizacijaVANREDNA SITUACIJA

Medija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop

Ноћ Музеја