Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Priznanja osnovcima za učešće na izložbi „Inova-mladi 2015“ u Zagrebu

22.06.2015.

Član Gradskog veća zadužen za oblast obrazovanja, Blaško Stantić, danas je, u Plavoj sali Gradske kuće, uručio priznanja učenicima subotičkih osnovnih škola koji su nastupili na 15. izložbi inovacija učenika zagrebačkih osnovnih, srednjih škola i studenata sa međunarodnim učešćem pod nazivom „Inova-mladi 2015“, održanom 8. i 9. maja u Zagrebu.

9241_1.jpg 

Učenici iz subotičkih osnovnih škola „Kizur Ištvan”, „Matija Gubec”, iz Tavankuta, „Sveti Sava”, „Ivan Goran Kovačić” , „Matko Vuković” i „Ivan Goran Kovačić” osvojili su na ovoj izložbi tri zlatne, pet srebrnih i tri bronzane medalje. Nagrađeni radovi su iz oblasti arhitekture, građevinarstva, niskogradnje, elektronike, mašinstva i informatike.

Blaško Stantić je, tim povodom, istakao da će grad Subotica i ubuduće podržavati decu iz subotičkih škola u svojim aktivnostima i obezbediti im uslove da učestvuju na ovoj izložbi sa svojim radovima, kako bi pokazali svoj talenat i svoje znanje.

Profesor Tehničke škole „Ruđer Bošković”, iz Zagreba, i suorganizator izložbe „Inova-mladi 2015“, Ivan Jurić, izrazio je zadovoljstvo što su učenici iz Subotice učestvovali na izložbi. Uz ocenu da je saradnja između dva grada sve jača, on je rekao da se nada da će sledeće godine subotička deca ponovo učestvovati na izložbi u Zagrebu.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop