LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Vesti iz obrazovanja

Priznanja osnovcima za učešće na izložbi „Inova-mladi 2015“ u Zagrebu

22.06.2015.

Član Gradskog veća zadužen za oblast obrazovanja, Blaško Stantić, danas je, u Plavoj sali Gradske kuće, uručio priznanja učenicima subotičkih osnovnih škola koji su nastupili na 15. izložbi inovacija učenika zagrebačkih osnovnih, srednjih škola i studenata sa međunarodnim učešćem pod nazivom „Inova-mladi 2015“, održanom 8. i 9. maja u Zagrebu.

9241_1.jpg 

Učenici iz subotičkih osnovnih škola „Kizur Ištvan”, „Matija Gubec”, iz Tavankuta, „Sveti Sava”, „Ivan Goran Kovačić” , „Matko Vuković” i „Ivan Goran Kovačić” osvojili su na ovoj izložbi tri zlatne, pet srebrnih i tri bronzane medalje. Nagrađeni radovi su iz oblasti arhitekture, građevinarstva, niskogradnje, elektronike, mašinstva i informatike.

Blaško Stantić je, tim povodom, istakao da će grad Subotica i ubuduće podržavati decu iz subotičkih škola u svojim aktivnostima i obezbediti im uslove da učestvuju na ovoj izložbi sa svojim radovima, kako bi pokazali svoj talenat i svoje znanje.

Profesor Tehničke škole „Ruđer Bošković”, iz Zagreba, i suorganizator izložbe „Inova-mladi 2015“, Ivan Jurić, izrazio je zadovoljstvo što su učenici iz Subotice učestvovali na izložbi. Uz ocenu da je saradnja između dva grada sve jača, on je rekao da se nada da će sledeće godine subotička deca ponovo učestvovati na izložbi u Zagrebu.

KONTAKT CENTAR 024
Predsednički izbori
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Investirajte u Suboticu
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Dubra uprava