Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrbi procene uticaja - IZGRADNJA POSLOVNOG KOMPLEKSA „Retail park Subotica“ k.p. katastarskoj parceli 14774/2 ko Novi grad.

22.09.2014.

Na osnovu člana 10. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu («Službeni    glasnik RS» broj 135/04,36/09) Gradska  uprava, Služba za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Subotica - Trg slobode br. 1. objavljuje:
OBAVEŠTENJE
 
Nosilac projekta DOO „GEO EXPERT“ Subotica, Braće Jugović br.9/1 ovlašćen od strane DOO RETAIL PARK SUBOTICA,ul.Tuk Ugarnice bb. Subotica podneo je zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta IZGRADNJA POSLOVNOG KOMPLEKSA  „Retail park Subotica“  koji se planira na  katastarskoj parceli 14774/2  ko Novi grad.
Planirani poslovni objekat namenjen je trgovačkoj (prodajnoj) delatnosti. Objekat je prema idejnom rešenju koncipiran u obliku potkovice koja formira poluatrijumski prostor. Ovaj prostor namenjen je za parkiranje i pejzažno uređenje.
Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta,  može se izvršiti u prostorijama Službe za zaštitu životne sredine i održivi razvoj II sprat, Stare gradske kuće, soba 226 u periodu od  18.09.2014 do 28.09.2014, u vremenu od 10 do 12h.

Molimo vas da u gore navedenom  roku, dostavite mišljenje, primedbe  o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu  predmetnog objekta na životnu sredinu ovom nadležnom organu.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>