Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja - IZGRADNJA PROIZVODNE HALE ZA PROIZVODNJU TESTENINE I MAGACINSKA HALA ZA SKLADIŠTENJE REPROMATERIJALA U SKLOPU PROIZVODNJE, k.p. 34439/3 ko Donji grad

22.09.2014.

Na osnovu člana 10. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu («Službeni    glasnik RS» broj 135/04,36/09) Gradska  uprava, Služba za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Subotica - Trg slobode br. 1. objavljuje:

OBAVEŠTENJE

Nosilac projekta DOO „BORZAL“ Subotica, Skerlićeva br.14. podneo je zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja  na životnu sredinu projekta: IZGRADNJA PROIZVODNE HALE ZA PROIZVODNJU TESTENINE I MAGACINSKA HALA ZA SKLADIŠTENJE REPROMATERIJALA U SKLOPU PROIZVODNJE, a koji se planira  na katastarskoj parceli 34439/3 ko Donji grad, Subotica ulica Otmara Majera.
Uvid u podatke, obaveštenja i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta,  može se izvršiti u prostorijama Službe za zaštitu životne sredine i održivi razvoj II sprat, Stare gradske kuće, soba 226 u periodu od 22.09.2014 do 1.10.2014, u vremenu od 10 do 12h.
Molimo vas da u gore navedenom  roku, dostavite mišljenje, primedbe  o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu zatečenog stanja predmetnog objekta na životnu sredinu ovom nadležnom organu.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>