Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Vesti iz obrazovanja

Diplome za najbolje učenike na Okružnom takmičenju iz matematike

10.04.2014.

U Velikoj većnici Gradske kuće dodeljene diplome i priznanja najboljim matematičarima koji su učestvovali na Okružnom takmičenju osnovnih škola koje je održano u Osnovnoj školi „Kizur Ištvan”.

7929_1.jpg

Diplome je dobilo šestoro učenika od šestih do osmih razreda koji će učestvovati i na državnom takmičenju: Minja Vuković, Natalija Pavlović, Danilo Klasanović, Miloš Karavezić, Andrej Jakovljević i Teodor Sakal Francišković. Oni će predstavljati Suboticu na Državnom takmičenju iz matematike koje će biti održano 10. maja u Jagodini.

Na Okružnom takmičenju iz matematike učestvovalo je 170 učenika od petih do osmih razreda osnovnih škola iz Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša. Diplome i priznanja uručili su predsednik Severnobačkog upravnog okruga Dragi Vučković, član Gradskog veća za obrazovanje Blaško Stantić, i predsednica Takmičarske komisije za mlade matematičare Ljubica Kiselički.

Blaško Stantiće je čestitao svim učenicima koji su učestvovali na Okružnom takmičenju i posebno pohvalio đake koji su se plasirali na Državno takmičenje iz matematike. Istakao je da će se deci koja se dodatno bave matematikom uloženi trud i rad isplatiti, jer je znanje nešto što im niko ne može oduzeti, a učenicima koji su se plasirali na Republičko takmičenje iz matematike poželeo uspešan nastup i dobre rezultate.

KONTAKT CENTAR 024
Rođeni, venčani i preminuli
Servisne informacije
Спортски клубови
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Etnofest (21. - 25. jun 2017. godine)