Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Diplome za najbolje učenike na Okružnom takmičenju iz matematike

10.04.2014.

U Velikoj većnici Gradske kuće dodeljene diplome i priznanja najboljim matematičarima koji su učestvovali na Okružnom takmičenju osnovnih škola koje je održano u Osnovnoj školi „Kizur Ištvan”.

7929_1.jpg

Diplome je dobilo šestoro učenika od šestih do osmih razreda koji će učestvovati i na državnom takmičenju: Minja Vuković, Natalija Pavlović, Danilo Klasanović, Miloš Karavezić, Andrej Jakovljević i Teodor Sakal Francišković. Oni će predstavljati Suboticu na Državnom takmičenju iz matematike koje će biti održano 10. maja u Jagodini.

Na Okružnom takmičenju iz matematike učestvovalo je 170 učenika od petih do osmih razreda osnovnih škola iz Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša. Diplome i priznanja uručili su predsednik Severnobačkog upravnog okruga Dragi Vučković, član Gradskog veća za obrazovanje Blaško Stantić, i predsednica Takmičarske komisije za mlade matematičare Ljubica Kiselički.

Blaško Stantiće je čestitao svim učenicima koji su učestvovali na Okružnom takmičenju i posebno pohvalio đake koji su se plasirali na Državno takmičenje iz matematike. Istakao je da će se deci koja se dodatno bave matematikom uloženi trud i rad isplatiti, jer je znanje nešto što im niko ne može oduzeti, a učenicima koji su se plasirali na Republičko takmičenje iz matematike poželeo uspešan nastup i dobre rezultate.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop