Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Otvorena izložba dečjih radova „Subotica, moj grad“

09.10.2013.

Povodom 10. oktobra, Dana oslobođenja Subotice od fašizma, u vestibilu Gradske kuće danas je otvorena izložba likovnih radova učenika osnovnih škola. Na raspisani konkurs na temu „Subotica, moj grad“, iz devet subotičkih osnovnih škola i Likovne radionice Crvenog krsta Subotica ukupno je prispelo 187 likovnih i 63 literarna rada.|

7301_1.jpg

Izložbu dečjih radova otvorila je dr Etela Jerinkić, član Gradskog veća zadužena za obrazovanje. Ona je, tom prilikom, naglasila da je bitno da se sačuva uspomena i sećanje na, za naš grad i našu zemlju, značajne istorijske datume, i dodala da su učenici u svojim likovnim i literarnim radovima uglavnom predstavili ono što je za njih najznačajnije i najlepše u Subotici.

Konkurs je prvi put raspisan pre 16 godina, a u SUBNOR-u su pre 11 godina, uzimajući u obzir uzrast dece za koji se konkurs raspisuje, odlučili da tema radova ne bude Drugi svetski rat već „Subotica, moj grad“. Likovni radovi su raspoređeni u dve kategorije: za niže i više razrede osnovnih škola.

Gradski odbor SUBNOR-a svake godine obezbeđuje nagrade za najbolje radove po kategorijama. Za prva tri mesta uručuju se medalje. Učitelj, nastavnik ili profesor čiji je učenik osvojio nagradu dobija zahvalnicu za uloženi trud, a nagrada je obezbeđena i za školu koja odnese najviše medalja. Dodela nagrada učenicima i njihovim učiteljima, nastavnicima i profesorima najavljena je za 22. decembar.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>