Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Raspisan konkurs Fondacije „Put ka znanju”

17.03.2013.

Upravni odbor Fondacije „Put ka znanju” raspisao je konkurs za finansiranje učenika osnovnih i srednjih škola na takmičenjima i smotrama u zemlji i inostranstvu, saopštio je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće predsednik Fondacije Bojan Ružić. Mladim talentima, učenicima i studentima grada Subotice iz Fonda je za ovu namenu izdvojeno milion dinara.

6649_1.jpg

Za dobijanje sredstava Fondacije talentovani kandidati treba da su stalno nastanjeni na teritoriji grada Subotice i da su državljani Republike Srbije, rekao je Ružić.

- Prednost će imati već ranije nagrađivani učenici, sa odličnim uspehom u školi, a bilo bi lepo kada bi se javilo što više učenika talentovanih za matematiku i fiziku, budući da se iz ovih predmeta ide i na međunarodna takmičenja, istakao je Bojan Ružić.

Formulari za prijavu na konkurs mogu se preuzeti na porti Gradske kuće ili na sajtu www.subotica.rs, a kompletnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u kancelariju broj 222, na drugom spratu Gradske kuće.

Konkurs je otvoren do 18. marta do 30. aprila 2013. godine. Konferenciji za novinare prisustvovala je i Blaga Klišanić, član Upravnog odbora Fondacije „Put ka znanju”.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop