Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Vesti iz obrazovanja

Obeležena godišnjica Ekonomskog fakulteta

18.05.2009.

Ekonomski fakultet Subotica obeležio je danas skromnom svečanošću 49-tu godisnjicu rada i postojanja. Proslavi su pored domaćina i predstavnika lokalne samouprave prisustvovali i dekani fakulteta iz Vojvodine i Srbije.

"Osnovna orijentacija Fakulteta jeste obrazovanje kadrova ekonomskog profila budućih menadžera, a inovirani nastavni sadržaji, usklađeni s naučnim saznanjima u svetu, visokostručni kadrovi, savremeni metodi rada i moderna tehničko-laboratorijska oprema - garant su sticanja visokog nivoa znanja u oblasti poslovne ekonomije, osposobljenosti za naučna istraživanja i rešavanje najsloženijih ekonomskih problema u praksi", rekao je u uvodnoj reči dekan Božidar Leković. Na fakultetu je do danas diplomiralo preko 14.000 studenata, 400 steklo je zvanje magistra i oko 200 odbranilo je doktorat. Na proslavi su dodeljene i diplome sa novčanim nagradama najboljim studentima i to Sanji Smiljić, koja je sa prosekom 9,90 diplomirala po starom programu, predložena za najboljeg studenta Univerziteta, zatim Jeleni Andrašić, diplomcu na master sudijama i Emini Kustura, za naučno istraživački rad.

info: Lj. Murenji

KONTAKT CENTAR 024
Izbori
Rođeni, venčani i preminuli
Узми рачун и победи
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0