LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Vesti iz obrazovanja

Otvorena izložba „Subotica, moj grad“

09.10.2012.

Povodom 10. oktobra, Dana oslobođenja Subotice od fašizma, u vestibilu Gradske kuće otvorena je izložba likovnih radova učenika osnovnih škola. Na raspisani konkurs na temu „Subotica, moj grad“, iz devet subotičkih osnovnih škola ukupno je prispelo 88 likovnih radova i 40 literarnih radova, na sva tri jezika. Izložbu dečjih radova otvorila je član Gradskog veća zadužena za obrazovanje dr Etela Jerinkić.

6231_1.jpg

Konkurs je prvi put raspisan pre 15 godina, a u SUBNOR-u su pre 10 godina, uzimajući u obzir uzrast dece za koji se konkurs raspisuje, odlučili da tema radova ne bude rat, već „Subotica, moj grad“. Likovni radovi su raspoređeni u dve kategorije: za niže i više razrede osnovnih škola.

Gradski odbor SUBNOR-a svake godine obezbeđuje nagrade za najbolje radove po kategorijama. Za prva tri mesta uručuju se medalje. Učitelj, nastavnik ili profesor čiji je učenik osvojio nagradu dobija zahvalnicu za uloženi trud, a nagrada je obezbeđena i za školu koja odnese najviše medalja. Dodela nagrada učenicima i njihovim učiteljima, nastavnicima i profesorima najavljena je za 22. decembar.

KONTAKT CENTAR 024
Servisne informacije
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Investirajte u Suboticu
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Dubra uprava