Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Otvorena izložba „Subotica, moj grad“

09.10.2012.

Povodom 10. oktobra, Dana oslobođenja Subotice od fašizma, u vestibilu Gradske kuće otvorena je izložba likovnih radova učenika osnovnih škola. Na raspisani konkurs na temu „Subotica, moj grad“, iz devet subotičkih osnovnih škola ukupno je prispelo 88 likovnih radova i 40 literarnih radova, na sva tri jezika. Izložbu dečjih radova otvorila je član Gradskog veća zadužena za obrazovanje dr Etela Jerinkić.

6231_1.jpg

Konkurs je prvi put raspisan pre 15 godina, a u SUBNOR-u su pre 10 godina, uzimajući u obzir uzrast dece za koji se konkurs raspisuje, odlučili da tema radova ne bude rat, već „Subotica, moj grad“. Likovni radovi su raspoređeni u dve kategorije: za niže i više razrede osnovnih škola.

Gradski odbor SUBNOR-a svake godine obezbeđuje nagrade za najbolje radove po kategorijama. Za prva tri mesta uručuju se medalje. Učitelj, nastavnik ili profesor čiji je učenik osvojio nagradu dobija zahvalnicu za uloženi trud, a nagrada je obezbeđena i za školu koja odnese najviše medalja. Dodela nagrada učenicima i njihovim učiteljima, nastavnicima i profesorima najavljena je za 22. decembar.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop