Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti i izveštaji

Konkurs za pomoć poljoprivrednicima

22.08.2012.

Lokalna samouprava raspisaće konkurs za dodelu finansijskih sredstava kako bi se pomoglo poljoprivrednicima, zaključak je okruglog stola „Rad i funkcionisanje poljoprivrednih udruženja, klastera i zadruga i potrebni pomaci u daljoj saradnji i unapređenju rada u sferi poljoprivrede i turizma“, održanog danas u Plavoj sali Gradske kuće.

6118_1.jpg

Član Gradskog veća zadužen za poljoprivredu Šime Ostrogonac rekao je da očekuje da će konkurs biti raspisan početkom septembra, posle usvajanja Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta.

- Predstavnike udruženja poljoprivrednika, klastera i strukovnih nevladinih organizacija danas smo informisali kako ćemo raspisati konkurs. Oni su imali neke zahteve, mi smo ih prihvatili i čim Gradsko veće usvoji ovogodišnji Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta mi ćemo odmah raspisati konkurs na kome će biti dodeljeno oko osam miliona dinara, kazao je Šime Ostrogonac.

Prema rečima izvršioca za poljoprivredne poslove u gradskoj Službi za poljoprivredu Grgura Stipića, konkurs će biti izrađen onako kako to radi Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu ili republičko ministarstvo, s ciljem da se učesnicima olakša učešće na javnom pozivu.

- Sada su, na osnovu formulacije onoga što je uradila Komisija za izradu Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta i onoga što je sadržano u Programu zaštite i uređenja, a samim tim i u finansijskim sredstvima, podeljene oblasti: oblast stočarske, ratarske, voćarske i vinogradarske proizvodnje, oblast lova, ribolova i turizma, kao i oblasti koje se odnose na izradu projekata i projektne dokumentacije, naglasio je Grgur Stipić.

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan Razvoja AP Vojvodine

Izborna komisija Grada Subotice

Lokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop