Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

EU volonteri u Subotici

01.07.2011.

Lični projekat od EVS volontera LDA Subotica
“Subotica i različitosti: istraživanje kulturne i jezičke različitosti u gradu”
EVS volonteri Centralokalnedemokratije Subotica, Gregoire Vialleton i Agnes Rivet, su prezentovali internet stranicu kao rezultat njihovog ličnog projekta.

6068_1.jpg

Koncepcija EVS programa dozvoljava volonterima da kreiraju i implementiraju projekat, vođen ličnom inicijativom u sklopu zadatih okvira akreditovane domaćinske organizacije (organizacije koja prima volotera na dugoročno stažiranje) – više informacija o programu Evropski volonterski servis dostupan je na internet stranici posvećenoj EU Info Pointu (www.infopointsubotica.eu) ili kontaktirajte koordinatorku za omladinske programe Dejanu Bibić (evs_subotica@hotmail.com ili mobilni 065 91 31 948)

Projekat 'Subotica i različitost' je fokusiran na istraživanje kulturne i lingvističke različitosti ovog grada, u cilju uočavanja o stepenu interakcije među nekoliko nacionalih zajednica koje tu žive. Projekat je obuhvatio različite aspekte, s jedne strane istraživanje same teme i s druge strane intervjuisanjem stanovnika koji potiču iz različitih struktura i društvenih grupa. Rezultati su postavljeni na internet stranici:

www.suboticadiversity.weebly.com

Izrada internet stranice je takođe jedna od aktivnosti inostranih volotera, koji su time obuhvatili prikupljene informacije s ciljem davanja osnovih informacija o poimanju culture grada Subotice od strane volontera. Internet stranica je namenjena svima, koji su spremni dati svoj doprinos što mogu učiniti pismenim putem na internet strani 'Blog'.

Poruka volontera:
Dakle, internet stranica je na engleskom jeziku, ali bismo voleli da imamo na srpskom i na mađarskom jeziku. Tražimo prevodioce. Ako ste zainteresovani, molim vas kontaktirajte nas:

agnes.rivet@gmail.com
gregoirevialleton@gmail.com

Lepo se provedite u poseti naše internet stranice!

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>