Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Prvi susret bratskih gradova u Sentandreji

27.10.2011.

Susreti bratskih gradova i naselja Srbije i Mađarske su dragoceni za jačanje kapaciteta lokalnih samouoprava u prekograničnoj saradnji i zajedničkom konkurisanju na sredstva EU - ocenio je predsednik Skupštine grada Subotica Slavko Parać na prvom ovakvom susretu priređenom u Sentanreji kod Budimpešte.

6062_1.jpg

Ovaj skup je okupio šezdesetak bratskih gradova i naselja Srbije i Mađarske. Pored grada Subotice, učestvovala su i subotička naselja Bajmok i Hajdukovo. Susret je bio posvećen jačanju veza gradova i naselja naše zemlje i severnog suseda, formulisanju zajedničkih ciljeva lokalnog i regionalnog karaktera i zajedničkim ekonomskim projektima u prekograničnim programima saradnje.

Učestvujuci na ovom skupu, ambasador Srbije u Budimpešti Dejan Šahović je rekao da je, osim dobrih kontakata na najvišem niovu, veoma znajačna saradnja na lokalnom i regionalnom nivou, što donosi konkretne rezultate građanima.

Dobijanjem statusa kandidata za priključenje EU, otvoriće se mnogo veće mogućnosti za konkurisanje na sredstva EU pogotovo u prekograničnoj saradnji, što treba iskoristiti kroz regionalne projekte, istakao je Šahović.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>