Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Saradnja škola iz Subotice i Poreča

27.04.2012.

Višegodišnja saradnja subotičke Ekonomske srednje škole „Bosa Milićević” i Turističko–ugostiteljske škole „Anton Štifanić” iz Poreča danas je i formalno potvrđena potpisivanjem Sporazuma o saradnji, upriličenom u Gradskoj kući. Sporazum su potpisali direktori škola, u prisustvu Ljubice Kiselički, pomoćnice gradonačelnika za kulturno-prosvetne delatnosti i racionalizaciju školske mreže, i Slobodana Čampraga, člana Gradskog veća zaduženog za obrazovanje i kulturu.

5672_1.jpg

Direktor Ekonomske srednje škole „Bosa Milićević” Igor Bem i Vesna Baranašić, direktorka Turističko–ugostiteljske škole "Anton Štifanić" rekli su da je buduća saradnja dve škole definisana u sedam tačaka koje se, između ostalog, odnose na saradnju putem razmene učenika kroz ferijalnu praktičnu nastavu, razmenu nastavnika i zajedničko učešće na različitim projektima.

- Ferijalna praktična nastava, u okviru razmene učenika, uskoro će, nadamo se, dobiti i zakonsku osnovu. Dakle, najpre ćemo započeti sa razmenom manjeg broja učenika, potom ćemo povećati grupe, a vremenom očekujemo da će to postati i tradicija da naši učenici leti odlaze u Poreč na praksu, a tokom zime porečki učenici dolaze u Suboticu, naveo je Igor Bem.

Gosti iz Poreča, među kojima su i učenici škole, nalaze se u trodnevnoj poseti Subotici. Učenici će večeras u hotelu „Galerija” pripremiti i predstaviti istarsku gastronomsku tradiciju. Tokom gostovanje posetiće i Tavankut.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop