Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Vesti iz obrazovanja

Nagrade za mlade matematičare

05.04.2012.

Najuspešnijim mladim matematičarima na tek minulom Okružnom takmičenju iz matematike, koje se tradicionalno održava u Osnovnoj školi „Kizur Ištvan“, u Velikoj većnici Gradske kuće uručene su diplome, pohvale i nagrade. Diplome je dobilo 26 učenika (sedam prvih, sedam drugih i 12 trećih mesta), pohvale 24 učenika, a donatori Okružnog takmičenja „Sosijete ženeral banka“ i restoran „Spartak“ nagradili su sedam prvoplasiranih učenika određenim novčanim iznosom i porodičnim ručkom u restoranu „Spartak“.

5598_1.jpg

Na Okružnom takmičenju učestvovalo je 120 mladih matematičara (79 na srpskom, 36 na mađarskom i pet na hrvatskom jeziku), a takmičila su se deca iz Malog Iđoša, njih pet, Bačke Topole (22) i Subotice (93).

Diplome i pohvale uručili su direktorka OŠ „Kizur Ištvan“ Vesna Dulić i predstavnik „Sosijete ženeral banke“, a mladim matematičarima obratio se i dr Nebojša Gvozdenović, poznati subotički matematičar. Uz čestitke uspešnim takmičarima, on je svim đacima koji su se takmičili, a nisu zabeležili uspeh poručio da veruju u sebe, da ne odustaju i da i dalje uče i vežbaju, jer će taj rad i vera u svoje sopstvene mogućnosti rezultirati uspehom već na nekom od narednih takmičenja.

KONTAKT CENTAR 024
Rođeni, venčani i preminuli
Servisne informacije
Спортски клубови
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Etnofest (21. - 25. jun 2017. godine)