Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Nagrade za mlade matematičare

05.04.2012.

Najuspešnijim mladim matematičarima na tek minulom Okružnom takmičenju iz matematike, koje se tradicionalno održava u Osnovnoj školi „Kizur Ištvan“, u Velikoj većnici Gradske kuće uručene su diplome, pohvale i nagrade. Diplome je dobilo 26 učenika (sedam prvih, sedam drugih i 12 trećih mesta), pohvale 24 učenika, a donatori Okružnog takmičenja „Sosijete ženeral banka“ i restoran „Spartak“ nagradili su sedam prvoplasiranih učenika određenim novčanim iznosom i porodičnim ručkom u restoranu „Spartak“.

5598_1.jpg

Na Okružnom takmičenju učestvovalo je 120 mladih matematičara (79 na srpskom, 36 na mađarskom i pet na hrvatskom jeziku), a takmičila su se deca iz Malog Iđoša, njih pet, Bačke Topole (22) i Subotice (93).

Diplome i pohvale uručili su direktorka OŠ „Kizur Ištvan“ Vesna Dulić i predstavnik „Sosijete ženeral banke“, a mladim matematičarima obratio se i dr Nebojša Gvozdenović, poznati subotički matematičar. Uz čestitke uspešnim takmičarima, on je svim đacima koji su se takmičili, a nisu zabeležili uspeh poručio da veruju u sebe, da ne odustaju i da i dalje uče i vežbaju, jer će taj rad i vera u svoje sopstvene mogućnosti rezultirati uspehom već na nekom od narednih takmičenja.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop