Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Vesti iz sporta

Novi stipendijski ugovori u Fk Spartak Zlatibor voda

25.08.2011.

Spartak Zlatibor voda mnogo truda i pažnje posvećuje mlađim selekcijama. Prate se mladi igrači, njihov trud i rad, a oni najbolji dobijaju stipendijske ugovore. Danas su u trofejnoj sali Sportskog Saveza trojica mladih fudbalera potpisala svoje prve stipendijske ugovore, Bojan Čiča (1996.), Ratko Milovac (1994.) i Denis Benjak (1994.) Mlade momke predstavio je Igore Pejović direktor kluba, i trener Predrag Pršić koji je radio sa njima.

5016_1.jpg

- U Spartak Zlatibor vodi pazimo na budućnost i pravimo bazu za dalji napredak kluba. Ovi momci koji danas potpisuju svoje ugovore istakli su se dobrim radom i kvalitetnim igrama. Mi smo tu da im pružimo šansu. Igra koju su do sada pokazali bile su najbolja preporuka da se na njih mora računati - istakao je Igor Pejović, direktor Spartak Zlatibor vode.

Bojan Čiča je 1996. godište, igra na poziciji štopera i najmlađi je među trojicom novih stipendista. On je već deset godina u klubu i prošao je sve selekcije kluba. O njegovom kvalitetu govori i podatak da je reprezentativac Srbije u njegovom godištu. Denis Benjak igra na poziciji levog veznog, dok je Ratko Milovac napadač. Njih dvojica su zaigrala na prijateljskoj utakmici protiv Potisja u Kanjiži, Milovac se dokazao sa dva lepa gola u svom prvencu dok je Benjak uspešno asistirao kod petog pogotka. Po rečima trenera Pršića, Milovac je možda i najbliži prvom timu, naravno ukoliko to bude u skladu sa planovima Zorana Njeguša, šefa struke subotičkog superligaša.

KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy