Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Izložba povodom Dana oslobođenja Subotice

06.10.2011.

Povodom 10. oktobra, Dana oslobođenja Subotice, u vestibilu Gradske kuće priređena je izložba likovnih radova učenika osnovnih škola. Na raspisani konkurs na temu "Subotica moj grad", iz 12 subotičkih osnovnih škola ukupno je stiglo 266 likovnih i 43 literarna rada.

4912_1.jpg

Izložbu dečjih radova otvorio je član Gradskog veća zadužen za obrazovanje i kulturu Slobodan Čamprag. Učenici subotičkih osnovnih škola već tradicionalno svojim literarnim i likovnim radovima učestvuju u obeležavnju Dana oslobođenja Subotice od fašizma, rekao je Čamprag. On je i izrazio zahvalnost profesorima, nastavnicima, učiteljima i deci koji su učestvovali u ovoj akciji, a žiriju poželeo što „teži posao“.

Predsednik Gradskog odbora SUBNOR–a Vladimir Večić je, između ostalog, izrazio zadovoljstvo što škole na ovaj način neguju tradiciju Narodnooslobodilačke borbe. On je kazao i da Gradski odbor SUBNOR-a svake godine, pa i ove, kada se, kako je rekao, obeležava 67. godišnjica oslobođenja našeg grada od fašističkog okupatora, raspisuje konkurs posvećen Danu oslobođenja Subotice, na koji pristižu brojni literarni i likovni radovi iz velikog broja subotičkih osnovnih škola.

Na otvaranju izložbe pročitana su tri najbolja literarna rada, a postavljeno je oko pedesetak izabranih radova od kojih će žiri, sastavljen od članova SUBNOR-a, proglasiti tri najbolja. Dodela nagrada učenicima i njihovim učiteljima, nastavnicima i profesorima najavljena je za 22. decembar.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop