Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

"Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama"

04.10.2011.

Članovi Gradskog veća zaduženi za obrazovanje i kulturu i sport i omladinu, Slobodan Čamprag i Nemanja Simović, danas su u Velikoj većnici Gradske kuće primili decu sa Kosova i Metohije koja u okviru akcije „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama”, u periodu od 30. septembra do 9. oktobra borave u Subotici, kod svojih vršnjaka iz Osnovne škole „Sonja Marinković”. Uz srdačnu dobrodošlicu, Čamprag i Simović su 45 đaka iz Metohije, centralnog Kosova i Kosovskog Pomoravlja, uzrasta od četvrtog do petog razreda, upoznali sa istorijatom Gradske kuće i poželeli im uspešno školovanje i bezbrižno odrastanje.

4911_1.jpg

Akciju „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama”, četvrti put zaredom organizovala je Humanitarna organizacija „Dečja radost“ iz Gnjilana, koja brine o deci bez jednog ili oba roditelja, kao i o deci iz najugroženijih sredina Kosova i Metohije, u saradnji sa OŠ „Sonja Marinković”. Akcija se sastoji u tome da gosti zajedno sa svojim domaćinima pohađaju školu i učestvuju u vannastavnim aktivnostima. Roditelji domaćini i zaposleni u školi đacima sa Kosova i Metohije organizovali su bogate sadržaje za vreme njihovog boravka u Subotici. Osim zajedničkog obilaska Gradske kuće, deca su prisustvovala liturgiji u hramu Vaznesenja Gospodnjeg i odgledala predstavu Dečjeg pozorišta, a planirano je i da posete Zoološki vrt na Paliću, Srpski kulturni centar „Sveti Sava“ i Kikindu.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop