Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

"Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama"

04.10.2011.

Članovi Gradskog veća zaduženi za obrazovanje i kulturu i sport i omladinu, Slobodan Čamprag i Nemanja Simović, danas su u Velikoj većnici Gradske kuće primili decu sa Kosova i Metohije koja u okviru akcije „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama”, u periodu od 30. septembra do 9. oktobra borave u| Subotici, kod svojih vršnjaka iz Osnovne škole „Sonja Marinković”. Uz srdačnu dobrodošlicu, Čamprag i Simović su 45 đaka iz Metohije, centralnog Kosova i Kosovskog Pomoravlja, uzrasta od četvrtog do petog razreda, upoznali sa istorijatom Gradske kuće i poželeli im uspešno školovanje i bezbrižno odrastanje.

4911_1.jpg

Akciju „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama”, četvrti put zaredom organizovala je Humanitarna organizacija „Dečja radost“ iz Gnjilana, koja brine o deci bez jednog ili oba roditelja, kao i o deci iz najugroženijih sredina Kosova i Metohije, u saradnji sa OŠ „Sonja Marinković”. Akcija se sastoji u tome da gosti zajedno sa svojim domaćinima pohađaju školu i učestvuju u vannastavnim aktivnostima. Roditelji domaćini i zaposleni u školi đacima sa Kosova i Metohije organizovali su bogate sadržaje za vreme njihovog boravka u Subotici. Osim zajedničkog obilaska Gradske kuće, deca su prisustvovala liturgiji u hramu Vaznesenja Gospodnjeg i odgledala predstavu Dečjeg pozorišta, a planirano je i da posete Zoološki vrt na Paliću, Srpski kulturni centar „Sveti Sava“ i Kikindu.

European City of SportИзборна комисија Града СуботицеPOPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP LAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

 

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>