Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Uspeh Subotičana u Zagrebu

22.06.2011.

Na Međunarodnoj izložbi inovacija mladih „INOVA 2011”, održanoj sredinom maja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, učenici subotičkih osnovnih škola „Ivan Milutinović”, „Ištvan Kizur”, „Matko Vuković”, „Ivan Goran Kovačić” i „Matija Gubec” i Srednje tehničke škole „Ivan Sarić”, osvojili su prestižne nagrade. Tim povodom Suboticu je posetio predsednik Saveza udruženja pedagoga tehničke kulture Grada Zagreba Ivan Jurić, koji je danas u Plavoj sali Gradske kuće učenicima uručio četiri zlatne, tri srebrne i dve bronzane medalje. Nagrađenim učenicima, kao i njihovim nastavnicima i profesorima na uspehu u Zagrebu čestitala je i ljubica Kiselički, pomoćnik gradonačelnika za kulturno-prosvetne delatnosti i racionalizaciju školske mreže.

4716_1.jpg

Subotički učenici prvi put su ove godine učestvovali na Međunarodnoj izložbi inovacija mladih „INOVA 2011” u Zagrebu, a o kvalitetu njihovih inovacija govore njihova priznanja, rekao je Ivan Jurić.

-'INOVA' prvenstveno služi da se učenicima omogući da predstave svoje radove koje su radili u školama, klubovima i udruženjima. Drago mi je da su učenici iz Subotice kvalitetom svojih radova dokazali da mogu da budu i na zagrebačkoj, a samim tim i na ostalim evropskim i svetskim izložbama, kazao je Jurić.

Bronzane medalje dobili su Konrad Antunović i Borko Bursać iz Srednje tehničke škole 'Ivan Sarić' koja je dobila i posebnu plaketu. Medju osnovcima, srebrnu medalju dobili su: Marko Stantić, Grgo Stantić i David Nemet, a zlatnu: Hrvoje Benčik, Milutin Grujić, Filip Parag i Jovana Katrinka. Posebnu nagradu za osnovnu školu gosta dobila je tavankutska škola „Matija Gubec”.

Na ovogodišnjoj, 11. po redu izložbi, predstavljeno je preko 230 radova, izlagalo je 300 izlagača iz 67 osnovnih i srednjih škola, fakulteta i udruženja iz Hrvatske, Bosne I Hercegovine I Srbije.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>