Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Nagrađeni najbolji subotički maturanti

13.06.2011.

Član Gradskog veća zadužen za obrazovanje i kulturu, Slobodan Čamprag, i direktorka subotičke Turističke organizacije „Big Blu“, Desanka Belančić, uručili su najboljim subotičkim maturantima Aleksandri Tatalović, iz Srednje ekonomske škole „Bosa Milićević“ i Srđanu Šaponji, iz Hemijsko tehnološke škole, iz Subotice, vaučere za nagradno putovanje u Prag.

4695_1.jpg

- Aleksandra Tatalović je na Republičkom takmičenju iz matematike 2008. godine zauzela drugo mesto, godinu dana kasnije četvrto, a prošle godine prvo mesto. Srđan je 2010. godine osvojio prvo mesto na konkursu 'Energija svuda oko nas', pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine. On je osvojio i treće mesto na 16. Republičkom takmičenju srednjih škola u području rada hemija, nemetali i grafičarstvo, a bio je i u sastavu pobedničke ekipe u ekipnom plasmanu na istom takmičenju. Srđan je osvojio prvo mesto na takmičenju iz engleskog jezika za školsku 2010/2011. godinu, kazao je Slobodan Čamprag.

Desanka Belančić je istakla da je Turističkoj organizaciji „Big Blu“ zadovoljstvo što je učestvovala u projektu koji, pre svega, promoviše znanje.

- Nadam se da će ova akcija postati tradicionalna. 'Big Blu' je specijalizovana za Tursku, ali u svojoj ponudi imamo i aranžmane za evropske gradove. Zato smo ovoga puta najbolje subotičke maturante nagradili putovanjem u Prag. Oni će dobiti četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice u Pragu, prevoz autobusom i obilazak Praga i Bratislave. S obzirom na to da Aleksandra nema pasoš, mi ćemo snositi i troškove izdavanja novog pasoša, rekla je Desanka Belančić.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop