Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Vesti iz obrazovanja

Nagrađeni najbolji subotički maturanti

13.06.2011.

Član Gradskog veća zadužen za obrazovanje i kulturu, Slobodan Čamprag, i direktorka subotičke Turističke organizacije „Big Blu“, Desanka Belančić, uručili su najboljim subotičkim maturantima Aleksandri Tatalović, iz Srednje ekonomske škole „Bosa Milićević“ i Srđanu Šaponji, iz Hemijsko tehnološke škole, iz Subotice, vaučere za nagradno putovanje u Prag.

4695_1.jpg

- Aleksandra Tatalović je na Republičkom takmičenju iz matematike 2008. godine zauzela drugo mesto, godinu dana kasnije četvrto, a prošle godine prvo mesto. Srđan je 2010. godine osvojio prvo mesto na konkursu 'Energija svuda oko nas', pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine. On je osvojio i treće mesto na 16. Republičkom takmičenju srednjih škola u području rada hemija, nemetali i grafičarstvo, a bio je i u sastavu pobedničke ekipe u ekipnom plasmanu na istom takmičenju. Srđan je osvojio prvo mesto na takmičenju iz engleskog jezika za školsku 2010/2011. godinu, kazao je Slobodan Čamprag.

Desanka Belančić je istakla da je Turističkoj organizaciji „Big Blu“ zadovoljstvo što je učestvovala u projektu koji, pre svega, promoviše znanje.

- Nadam se da će ova akcija postati tradicionalna. 'Big Blu' je specijalizovana za Tursku, ali u svojoj ponudi imamo i aranžmane za evropske gradove. Zato smo ovoga puta najbolje subotičke maturante nagradili putovanjem u Prag. Oni će dobiti četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice u Pragu, prevoz autobusom i obilazak Praga i Bratislave. S obzirom na to da Aleksandra nema pasoš, mi ćemo snositi i troškove izdavanja novog pasoša, rekla je Desanka Belančić.

KONTAKT CENTAR 024
Izbori
Rođeni, venčani i preminuli
Узми рачун и победи
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0