Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Uživanje u prvom nastupu

23.05.2011.

Danas je počela jedna od najlepših manifestacija u gradu, Klincijada, koju već 25 godina organizuje Predškolska ustanova „Naša radost“. Manifestaciju je otvorio član Gradskog veća zadužen za obrazovanje i kulturu Slobodan Čamprag, dajući podršku ovom jedinstvenom načinu izražavanja dečjeg stvaralaštva. Muzičko, dramsko i likovno umeće dece iz subotičkih vrtića publika će moći da vidi u „Nepkeru”, Hali sportova i Velikoj većnici Gradske kuće, od 23. do 26. maja.

4553_1.jpg

Koordinatorka Klincijade Ljubica Suturović najavila je da je i za ovu godinu pripremljeno raznovrsno dečje stvaralaštvo puno, između ostalog, ritmičkih tačaka, narodnih igara i dramskih nastupa dece.

- Većina dece beskrajno uživa u svom prvom nastupu. Zbog toga sve ovo i radimo, istakla je Ljubica Suturović.

Ova tradicionalna manifestacija, koja deci pruža mogućnost da ispolje svoju kreativnost, znanje i veštine, ali i da Subotičani vide šta su ona tokom protekle godine naučila u svojim vrtićima i obdaništima, odvija se u tri prostora: Mađarskom kulturnom centru „Nepker” (od 23. do 25. maja), Hali sportova (25. maja, od 16,30 časova) i Velikoj većnici Gradske kuće, gde se u četvrtak, 26. maja, od 17 časova, održava treći po redu Memorijalni koncert „Nevzeta Kadirić”.

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop