LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Vesti iz obrazovanja

Uživanje u prvom nastupu

23.05.2011.

Danas je počela jedna od najlepših manifestacija u gradu, Klincijada, koju već 25 godina organizuje Predškolska ustanova „Naša radost“. Manifestaciju je otvorio član Gradskog veća zadužen za obrazovanje i kulturu Slobodan Čamprag, dajući podršku ovom jedinstvenom načinu izražavanja dečjeg stvaralaštva. Muzičko, dramsko i likovno umeće dece iz subotičkih vrtića publika će moći da vidi u „Nepkeru”, Hali sportova i Velikoj većnici Gradske kuće, od 23. do 26. maja.

4553_1.jpg

Koordinatorka Klincijade Ljubica Suturović najavila je da je i za ovu godinu pripremljeno raznovrsno dečje stvaralaštvo puno, između ostalog, ritmičkih tačaka, narodnih igara i dramskih nastupa dece.

- Većina dece beskrajno uživa u svom prvom nastupu. Zbog toga sve ovo i radimo, istakla je Ljubica Suturović.

Ova tradicionalna manifestacija, koja deci pruža mogućnost da ispolje svoju kreativnost, znanje i veštine, ali i da Subotičani vide šta su ona tokom protekle godine naučila u svojim vrtićima i obdaništima, odvija se u tri prostora: Mađarskom kulturnom centru „Nepker” (od 23. do 25. maja), Hali sportova (25. maja, od 16,30 časova) i Velikoj većnici Gradske kuće, gde se u četvrtak, 26. maja, od 17 časova, održava treći po redu Memorijalni koncert „Nevzeta Kadirić”.

KONTAKT CENTAR 024
Predsednički izbori
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Investirajte u Suboticu
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Dubra uprava