Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz obrazovanja

Nagrade za mlade matematičare

21.04.2011.

Najuspešnijim mladim matematičarima osnovnih škola koji su završili ciklus opštinskog, gradskog i okružnog takmičenja, Osnovna škola „Kizur Ištvan“, tradicionalni domaćin Okružnog takmičenja iz matematike, obezbedila je nagrade. Ukupno je nagrađeno 55 učenika, a 37 nagrada i 18 pohvala talentovanim učenicima u| Velikoj većnici Gradske kuće predali su predsednik Skupštine Grada Slavko Parać, član Gradskog veća zadužena za kulturno-prosvetne delatnosti Ljubica Kiselički i direktor OŠ „Kizur Ištvan“ Vesna Dulić.

4435_1.jpg

Ljubica Kiselički je tom prilikom, između ostalog, istakla da je Subotica 1998. godine primljena u Matematičku hanzu evropskih gradova u Hamburgu i da je bila grad koji je imao najveći broj osvojenih matematičkih nagrada i priznanja po glavi stanovnika.

Vesna Dulić je ocenila da se broj dece koja se takmiče na okružnom takmičenju povećava, između ostalog i zbog toga što se sada takmiče i učenici trećeg razreda, na opštinskom nivou, i da je ove godine bilo prijavljeno 177 takmičara: iz Subotice 123, Malog Iđoša 14 i Bačke Topole 40 učenika.

- Na takmičenju uspeh i broj bodova varira iz godine u godinu i ne mogu da kažem, kada su rezultati u pitanju, da li imamo neku uzlaznu ili silaznu putanju. Izvesno je da primećujemo uvek iste učenike i deca koja se, recimo, pojave u četvrtom razredu stalni su takmičari, tako da im i imena znamo, rekla je Vesna Dulić.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>