Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Saša Matić održao koncert za nezaborav

01.09.2023.

Dan grada Subotice, 1. septembar, večeras je obeležen koncertom Saše Matića, našeg poznatog pop-folk pevača. Više od deset hiljada posetilaca uživalo je u velikim Sašinim hitovima i koncertu tokom koga je sve bilo bilo odlično – od predivne atmosfere na centralnom gradskom trgu do zvuka, svetla i sjajnog nastupa popularnog pevača i njegovog benda.

 15965_1.jpg

Matić je ovaj koncert za nezaborav otvorio pesmom „Prejako”, a onda je ređao hitove – „Nađi novu ljubav“, „Idemo anđele“, „Pravi se“, „Zažmuri sa mnom“, „Ne zovi, ne piši“, „Sve je na prodaju“, „Poklonite mi nju za rođendan“, „Maskara“, „Sto svirača“, „Nije ovo moja noć“, „Ruzmarin“, „Nije ljubav fotografija“...

Otpevao je i pesme „Neke ptice nikad ne polete“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Sve bi ja i ti“, „Ja se ne predajem“, kao i više duetskih pesama, sa Novosađankom Dunjom Vujadinović“ – „More tuge“, „Mešaj mala“, „Ko si ti“... Svaku numeru koju je Saša otpevao publika je, uz vrisak i aplauze, gotovo neprekidno pevala u glas.

 15965_2.jpg

Tokom tročasovnog koncerta bilo je i pesama: Dejana Matića, Ane Bekute, Šabana Šaulića, OK benda, Ace Lukasa, grupe Magazin, Prljavog kazališta, Novih fosila, Željka Joksimovića, Halida Bešlića, Harisa Džinovića, Lepe Brene, Aca Pejovića, Miroslava Ilića, Džeja, Zorana Kalezića, Tome Zdravkovića, Tozovca, Marinka Rokvića, Olivera Dragojevića, Petra Graša...

Svi Sašini hitovi, i oni novi, i oni stari, koji su ga proslavili – uključujući i pesme „Samo ovu noć“, „Kralj izgubljenih stvari“ i „Kad ljubav zakasni“ – praćeni su burnim ovacijama publike, a on se više puta zahvalio Subotici na podršci koju mu nesebično pruža.

 15965_3.jpg

Tročasovni nastup Saše Matića pred subotičkom publikom okončan je spektakularnim višeminutnim vatrometom.

Obraćajući se medijima uoči koncerta, Matić je izjavio da mu je drago što večeras nastupa u Subotici i da mu je posebna čast što se koncert održava upravo na Dan grada.

 15965_4.jpg

„Volim da dođem u Suboticu, i poslovno, i privatno. Već nekoliko puta sam nastupao ovde i svaki put mi je lepo. Večeras je poseban dan i za vas i za mene, hvala što ste me izabrali da budem deo ove divne priče“, kazao je Matić.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>