Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Stevan Bakić obišao radove u Ivangradskoj ulici

31.07.2023.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao je danas radove u Ivangradskoj ulici, u subotičkoj Mesnoj zajednici „Ker“, i tom prilikom istakao da će se rehabilitacijom i proširenjem kolovoza u ovoj ulici, s obzirom na to da se u blizini nalazi Osnovna škola „Ivan Milutinović“, povećati bezbednost učesnika u saobraćaju, kao i protočnost saobraćaja duž cele ulice.

 15927_1.jpg

„U Ivangradskoj ulici kolovoz se rehabilituje u dužini od 280 metara i proširuje jedan metar, sa četiri na pet metara. Vrednost radova iznosi 5,8 miliona dinara. U okviru održavanja i ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu na teritoriji grada Subotice u budžetu Grada opredelili smo 368 miliona dinara, ne računajući 250 miliona dinara od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i 2.886.000 evra iz ’LIID’ projekta za razvoj lokalne infrastrukture i institucionalno jačanje lokalnih samouprava“, rekao je gradonačelnik Bakić.

15927_2.jpg

On je dodao da su tokom prethodnih nekoliko meseci okončani radovi na rehabilitaciji kolovoza u ulicama Ive Andrića i Šime Tikvickog, takođe u MZ „Ker“, kao i radovi na rehabilitaciji i proširenju kolovoza u Peščarinoj ulici, u MZ „Radanovac“.

„U toku su i radovi na rehabilitaciji i proširenju ulice Ante Parčetića, u MZ ’Kertvaroš’. Kao što vidite, ovo je još jedan u nizu lepih događaja za naš grad. Nastavljamo sa lepim događajima i vestima. Uskoro ćemo se videti na nekoj od sledećih lokacija, jer nas u narednom periodu očekuje izgradnja, rehabilitacija i proširenje kolovoza u više ulica na teritoriji našeg grada“, poručio je gradonačelnik Stevan Bakić.

 15927_3.jpg

Tehnički direktor kompanije „Vojput“ Vukoslav Vukoslavović rekao je da je Ivangradska samo jedna od pet ulica u kojima se trenutno izvode radovi.

15927_4.jpg

„Počeli smo da radimo i po drugom ugovoru koji je  potpisan sa Upravom za kapitalna ulaganja, to je  put  Šupljak – Male pijace, gde u dužini od dva kilometra radimo proširenje puta sa tri na šest metara. Osim toga, ’Vojput’ je u ovoj godini uradio spoj od Šantića do Bajmoka, sa čime je povezan koridor od Subotice do graničnih prelaza Bački Breg i Bezdan. Uz to je završena i rehabilitacija puta Apatin-Sombor, a trenutno se radi i na proširenju puta Kljajićevo-Telečka, kao i rekonstrukcija puta Bački Sokolac-Bačka Topola“, naveo je Vukoslav Vukoslavović.

 15927_5.jpg

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>