Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Stevan Bakić predao načelniku PU Subotica ključeve vozila „fijat doblo“

26.07.2023.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je, na platou ispred upravne zgrade Policijske uprave u Subotici, načelniku subotičke policije Igoru Velimiroviću uručio ključeve novog automobila „fijat doblo“, prilagođenog potrebama saobraćajne policije. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio da su sredstva za nabavku i opremanje ovog vozila u visini od 3.490.000 dinara, sa PDV-om, obezbeđena iz gradskog Fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja.

 15923_1.jpg

„Vozilo je brendirano u skladu sa potrebama saobraćajne policije i opremljeno LED svetlosnom konzolom plave boje, pojačalom, Tetra stanicom sa pripadajućom opremom za instalaciju i fiksnom antenom za Tetra stanicu. Pored vozila ’fijat doblo’, u 2022. godini smo, takođe sredstvima iz Fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja, za potrebe saobraćajne policije nabavili i kolektore za doping test, računarsku opremu i dva automobila ’škoda oktavija“ koja smo Policijskoj upravi u Subotici predali na korišćenje 27. januara 2023. godine“, istakao je gradonačelnik Bakić.

Dodao je da će do kraja ove godine, odnosno krajem trećeg kvartala, Policijskoj upravi u Subotici biti predata još dva automobila marke „škoda oktavija“ koja su, kako je rekao, već nabavljena i trenutno su u fazi opremanja i brendiranja.

 15923_2.jpg

„Grad Subotica ima izuzetnu saradnju sa Policijskom upravom u Subotici i saobraćajnom policijom. Trudimo se da im, koliko god možemo, pomognemo po pitanju opreme, posebno po pitanju automobila kako bi oni mogli što efikasnije da obavljaju svoj posao, čuvaju živote naših sugrađana i brinu o njihovoj bezbednosti. Iskoristiću ovu priliku da pohvalim sve pripadnike Policijske uprave u Subotici na profesionalnom i odgovornom odnosu prema zadacima koji su im postavljeni i da im poželim da i ubuduće uspešno rešavaju sve izazove kojih, nažalost, u ovim teškim vremenima ima i na pretek“, zaključio je gradonačelnik Stevan Bakić.

 15923_3.jpg

Načelnik Policijske uprave u Subotici, Igor Velimirović, izrazio je zahvalnost gradonačelniku Bakiću i Gradu Subotici na kontinuiranoj podršci i naglasio da je i nabavka vozila „fijat doblo“ konkretan primer dobre saradnje i razumevanja koje subotička lokalna samouprava ima prema potrebama PU Subotica.

 15923_4.jpg

„Ovo vozilo će značajno doprineti u obavljanju policijskih poslova iz nadležnosti saobraćajne policije i koristiće se za obezbeđenje mesta događaja i uviđaje prilikom saobraćajnih nezgoda. Nadam se da će naša saradnja sa lokalnom samoupravom i ubuduće biti uspešna“, kazao je Igor Velimirović.

 15923_5.jpg

 

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>