Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Pripadnici PU Subotica i Žandarmerije rade na utvrđivanju okolnosti incidenta na periferiji Hajdukova

25.07.2023.

Policijske uprava u Subotica saopštila je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici sinoć, odmah po prijavi da se u šumi na periferiji naselja Hajdukovo čuju pucnji, izašli na mesto događaja i da su, pretragom terena u blizini auto-puta, zatekli beživotno telo državljanina Avganistana, kao i jednog njegovog povređenog sunarodnika. Policiji je iz subotičke bolnice naknadno prijavljeno da se kod njih nalazi još jedan povređeni migrant, navodi se dalje u saopštenju i dodaje da tokom ove pucnjave niko od naših državljana nije povređen, niti su naši građani bili neposredno ugroženi.

 15919_1.jpg

Prema rečima nadležnih iz Opšte bolnice Subotica, sinoć, u periodu od 22.00 do 24.00 časa, u Opštu bolnicu primljena su dva mlađa muškarca, migrantske populacije, sa povredama donjih ekstremiteta, nanesenim vatrenim oružjem. Oba pacijenta zbrinuta su na Odeljenju ortopedije, stabilnih su vitalnih parametara i nisu životno ugroženi. Za jednog pacijenta planira se operacija, dok je drugi, za sada, na konzervativnom lečenju.

Tokom noći i od jutros, na tom području su pripadnici Žandarmerije i Policijske uprave u Subotici koji, po nalogu nadležnog tužilaštva, intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti pucnjave.

Činjenica da su tokom poslednjih nekoliko meseci pripadnici Žandarmerije i Policijske uprave u Subotici danonoćno na terenu i da veoma uspešno sprovode sve akcije treba da nas ohrabri, jer je bezbednost svih građana koji žive na teritoriji grada Subotice na prvom mestu.

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>