Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Procena uticaja projekata na životnu sredinu

Obaveštenje o podnetim zahtevima za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta: Proizvodni objekat - reciklaža plastičnog otpada sa administrativnim delom, na katastarskim parcelama 33926/6 i 33926/7 KO Donji grad

10.05.2023.

Gradska uprava Subotica, Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Služba za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, na osnovu člana 10. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. glasnik RS“, br.135/04 i 36/09) objavljuje:

OBAVEŠTENjE O PODNETIM ZAHTEVIMA ZA ODLUČIVANjE O POTREBI PROCENE UTICAJA PROJEKTA NA ŽIVOTNU SREDINU

Nosilac projekta "ROYAL PLAST KFT" doo, Subotica, Štrosmajerova br. 6, Subotica, podneo je dana 31.03.2023. godine Zahteve za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu sledećih projekata:

1. Proizvodni objekat - reciklaža plastičnog otpada sa administrativnim delom, na katastarskoj parceli 33926/6 KO Donji grad i
2. Proizvodni objekat - reciklaža plastičnog otpada sa administrativnim delom, na katastarskoj parceli 33926/7 KO Donji grad.

Zahtevi su evidentirani u pisarnici Gradske uprave Subotica pod brojevima IV-08/I-501-86/2023 i IV-08/I-501-87/2023.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz predmetnih zahteva može se izvršiti u prostorijama Službe za zaštitu životne sredine i održivi razvoj (Trg Slobode 1, Gradska kuća, I sprat, soba 128), svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Zainteresovani organi, organizacije i javnost u roku od deset dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja mogu dostaviti mišljenja o potrebi procene uticaja predmetnog projekta na životnu sredinu lično, poštom ili elektronski na adresu zivotnasredina@subotica.rs.

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>