Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Stevan Bakić uručio ključeve dva automobila načelniku policije Borivoju Mucalju

27.01.2023.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je, na platou ispred upravne zgrade Policijske uprave u Subotici, načelniku subotičke policije Borivoju Mucalju uručio ključeve dva automobila „škoda oktavija” prilagođenih potrebama saobraćajne policije. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio da su sredstva za nabavku i opremanje ovih vozila u visini od 8.353.000,00 dinara obezbeđena iz gradskog Fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja.|

 15603_1.jpg

„Današnjim uručivanjem ključeva dva automobila ’škoda oktavija’ načelniku PU Subotica Borivoju Mucalju nastavlja se dobra saradnja subotičke lokalne samouprave sa Policijskom upravom Subotica. Vozila su opremljena sistemom za prepoznavanje tablica, kamerama i radio stanicama, u skladu sa potrebama saobraćajne policije. Od osam miliona i 353 hiljade dinara, koliko je ukupno opredeljeno za nabavku i opremanje ovih automobila, za nabavku obe „škode oktavije’ izdvojeno je 5.103.000,00 dinara, dok je opremanje tih vozila koštalo 3.250.000,00 dinara“, rekao je gradonačelnik Bakić.

On je dodao da je za brendiranje oba vozila, koje sa sastojalo od ugradnje svetlosno-zvučne instalacije i nalepnica, Grad Subotica obezbedio dodatnih 336.000 dinara.

15603_2.jpg 

„Ovim opremljenim vozilima Grad Subotica želi da pomogne sobraćajnoj policiji u preventivnom delovanju, kao i adekvatnom sankcionisanju nesavesnih vozača, čime se utiče na smanjenje mogućnosti saobraćajnih nezgoda, što je svakako i krajnji cilj kako bi se sačuvali životi i povećala saobraćajna kultura učesnika u saobraćaju. Želim da pohvalim sve pripadnike Policijske uprave Subotica na profesionalnom izvršenju svojih obaveza u čuvanju javnog reda i mira na teritoriji grada Subotice u ovim izuzetno teškim vremenima i da im poželim da i dalje beleže dobre rezultate. Želim, takođe, sve najbolje Policijskoj upravi i njenom načelniku Borivoju Mucalju, a Grad Subotica će uvek biti vetar u leđa i podrška našoj Policijskoj upravi“, naglasio je gradonačelnik Stevan Bakić.

U ime PU Subotica, načelnik Odeljenja saobraćajne policije Vladan Gajić zahvalio se gradonačelniku Bakiću i Gradu Subotici na dobroj saradnji.

 15603_3.jpg

„Kao što je gradonačelnik već rekao, ovo su dva vozila  koja su dobijena od sredstava sa kojim raspolaže Savet za bezbednost saobraćaja. Inače, radi se o vozilima koja su opremljena najsavremenijom opremom, što će nam olakšati rad i povećati našu produktivnost“, kazao je Vladan Gajić.

 15603_4.jpg

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>