Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Sjajan koncert Subotičkog simfonijskog orkestra i Stefana Milenkovića na Trgu slobode

03.09.2022.

Sjajnim koncertom, upriličenim povodom obeležavanja Dana grada Subotice, Subotički simfonijski orkestar i čuveni violinista Stefan Milenković, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, večeras su, na centralnom gradskom trgu, oduševili više hiljada poštovalaca i poznavalaca klasične muzike.

15320_1.jpg

„Bilo je fenomenalno. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam ponovo sarađivao sa Subotičkim simfonijskim orkestrom. Publika je bila srdačna i za nas umetnike ovo je najlepša kombinacija jedne divne estetike i duha, ali i znanja. Činjenica da subotička publika zna šta je dobra muzika, kvalitet Subotičkog simfonijskog orkestra, uživanje u zajedničkom muziciranju i ta razmena energije koja mora da postoji, doneli su nam i spontanost i, rekao bih, čak i poverenje i slobodu na sceni.  A to i jeste nabitnije tokom jednog ovakvog koncerta, kada su umetnici slobodni i kada publika uživa u tom trenutku stvaranja“, rekao je Stefan Milenković.

15320_2.jpg

Umetnički direktor Subotičkog simfonijskog orkestra Miloš Nikolić nije krio zadovoljstvo nakon večerašnjeg koncerta.

15320_5.jpg

„Deliti scenu sa Stefanom Milenkovićem, jednim od najboljih svetskih violinista, zaista je veliki doživljaj ne samo za nas muzičare, nego i za sve ljubitelje klasične muzike. Na repertoaru su bili biseri klasične muzike, između ostalih, Čajkovski, Paganini, Rosini, Saraste, Vijenjavski, Maskanji... Publika je bila zadovoljna i nadam se da ćemo uskoro napraviti još jednu ovakvu zajedničku priču, odnosno spektakl. Zahvaljujem se gradonačelniku Stevanu Bakiću na divnom prijemu i ogromnoj podršci koju pruža Subotičkom simfonijskom orkestru, jer kad imate simfonijski orkestar vi i jeste veliki grad“, rekao je Miloš Nikolić.

 15320_4.jpg

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>