Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Sjajan koncert Subotičkog simfonijskog orkestra i Stefana Milenkovića na Trgu slobode

03.09.2022.

Sjajnim koncertom, upriličenim povodom obeležavanja Dana grada Subotice, Subotički simfonijski orkestar i čuveni violinista Stefan Milenković, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, večeras su, na centralnom gradskom trgu, oduševili više hiljada poštovalaca i poznavalaca klasične muzike.

15320_1.jpg

„Bilo je fenomenalno. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam ponovo sarađivao sa Subotičkim simfonijskim orkestrom. Publika je bila srdačna i za nas umetnike ovo je najlepša kombinacija jedne divne estetike i duha, ali i znanja. Činjenica da subotička publika zna šta je dobra muzika, kvalitet Subotičkog simfonijskog orkestra, uživanje u zajedničkom muziciranju i ta razmena energije koja mora da postoji, doneli su nam i spontanost i, rekao bih, čak i poverenje i slobodu na sceni.  A to i jeste nabitnije tokom jednog ovakvog koncerta, kada su umetnici slobodni i kada publika uživa u tom trenutku stvaranja“, rekao je Stefan Milenković.

15320_2.jpg

Umetnički direktor Subotičkog simfonijskog orkestra Miloš Nikolić nije krio zadovoljstvo nakon večerašnjeg koncerta.

15320_5.jpg

„Deliti scenu sa Stefanom Milenkovićem, jednim od najboljih svetskih violinista, zaista je veliki doživljaj ne samo za nas muzičare, nego i za sve ljubitelje klasične muzike. Na repertoaru su bili biseri klasične muzike, između ostalih, Čajkovski, Paganini, Rosini, Saraste, Vijenjavski, Maskanji... Publika je bila zadovoljna i nadam se da ćemo uskoro napraviti još jednu ovakvu zajedničku priču, odnosno spektakl. Zahvaljujem se gradonačelniku Stevanu Bakiću na divnom prijemu i ogromnoj podršci koju pruža Subotičkom simfonijskom orkestru, jer kad imate simfonijski orkestar vi i jeste veliki grad“, rekao je Miloš Nikolić.

 15320_4.jpg

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Development Strategy

Colour Coop