Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić: Ogromna ulaganja u putnu infrastrukturu grada Subotice

30.06.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas završne radove na rehabilitaciji i proširenju kolovoza u ulici Proleterskih brigada u Mesnoj zajednici „Zorka“. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio da se radi o izgradnji kolovoza u dužini od jednog kilometra  i proširenju sa četiri na pet metara kao i da je vrednost radova 14,8 miliona dinara.|

„Ovo je ulica od značaja ne samo za građane ovog dela grada nego za kompletan javni saobraćaj zato što je  jedna od najprometnijih u ovom delu Subotice. Kada radovi za dan ili dva budu potpuno završeni kvalitet i bezbednost saobraćaja biće podignut na viši nivo“, naglasio je Stevan Bakić.

Prema njegovim rečima, krajem jula ili početkom avgusta kada se okončaju sve tenderske procedure, krenuće se  u rekonstrukciju Novosadskog puta (obilaznice oko Palića) i asfaltiraće se još tri ulice u gradu i dve u prigradskim  naseljima.

„Priprema se i projektno tehnička dokumentacija za izgradnju kolovoza u 17 ulica. Radi se o ogromnim ulaganjima u infrastrukturu putne mreže grada Subotice. Nastavljamo da realizujemo sve ono što smo obećali. Nakon završetka radova u ulici Proleterskih brigada, asfalt će dobiti i Zorkina ulica u dužini od jednog kilometra. Subotica ide napred da radi, koristimo ovaj ambijent političkog mira i stabilnosti koje nam je omogućio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije“, naglasio je Stevan Bakić.

Ognjen Golubović je rekao da se prvi put primenjuju nove tehnologije za smanjenje lomova, s obzirom na to da se radi o ulici predviđenoj za teški teretni saobraćaja i da od toga kako će se pokazati u narednom periodu zavisi da li će nove tehnologije biti primenjivane i ubuduće.

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>