Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao radove na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću

14.06.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, gradski menadžer Zagorka Panić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas završne radove na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio kako je za izgradnju kolovoza u ovoj ulici, u dužini od 230 metara i širine tri metra, iz gradskog budžeta izdvojeno 11 miliona dinara, da je u martu asfaltirana i obližnja Cvetna ulica i da je realizovano sve što je ranije najavljeno u vezi putne infrastrukture. 

 15204_1.jpg

„Do kraja ovog meseca biće završeni radovi i na rehabilitaciji i proširenju kolovoza u ulici Proleterskih brigada, u Mesnoj zajednici ’Zorka’. Nismo zaboravili ni Mesnu zajednicu ’Gat’, pa ćemo do kraja godine obnoviti i kolovoz u ulici Kalora Milodanovića, a tu su i naše centralne gradske saobraćajnice, poput Somborskog puta, gde ćemo raditi rekonstrukciju u delu od Trga žrtava fašizma do Zagrebačke“, naveo je gradonačelnik Bakić.

On je istakao da se sve radi u skladu sa stručnim planovima, što je, kako je rekao, prepoznala pokrajinska Uprava za kapitalna ulaganja i dodelila Gradu Subotici sredstva u visini od 170 miliona dinara za realizaciju projekta „Izgradnja i rehabilitacija saobraćajne infrastrukture u Subotici“.

15204_2.jpg 

„U okviru ovog projekta biće rekonstruisan Novosadski put, odnosno obilaznica oko Palića, u dužini od oko pet kilometara, i asfaltirano još šest ulica, kako u gradu, tako i u prigradskim naseljima. Javna nabavka za te radove je u toku i očekujemo da krenu u avgustu. Osnov svega su kvalitetni planovi i zato smo uložili 20 miliona dinara u projektno-tehničku dokumentaciju za asfaltiranje još 11 ulica, kao i sveobuhvatnu rekonstruciju pešačkih zona u centru grada. Suboticu razvijamo i uređujemo ravnomerno, i tako ćemo i da nastavimo. To nam je omogućeno zahvaljujući ambijentu koji nam je obezbedio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se zalaže za mir i stabilnost, kao i Vlada Republike Srbije“, naglasio je gradonačelnik Stevan Bakić.

 15204_3.jpg

 

 

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>