Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić obišao radove na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću

14.06.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, gradski menadžer Zagorka Panić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas završne radove na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio kako je za izgradnju kolovoza u ovoj ulici, u dužini od 230 metara i širine tri metra, iz gradskog budžeta izdvojeno 11 miliona dinara, da je u martu asfaltirana i obližnja Cvetna ulica i da je realizovano sve što je ranije najavljeno u vezi putne infrastrukture. 

 15204_1.jpg

„Do kraja ovog meseca biće završeni radovi i na rehabilitaciji i proširenju kolovoza u ulici Proleterskih brigada, u Mesnoj zajednici ’Zorka’. Nismo zaboravili ni Mesnu zajednicu ’Gat’, pa ćemo do kraja godine obnoviti i kolovoz u ulici Kalora Milodanovića, a tu su i naše centralne gradske saobraćajnice, poput Somborskog puta, gde ćemo raditi rekonstrukciju u delu od Trga žrtava fašizma do Zagrebačke“, naveo je gradonačelnik Bakić.

On je istakao da se sve radi u skladu sa stručnim planovima, što je, kako je rekao, prepoznala pokrajinska Uprava za kapitalna ulaganja i dodelila Gradu Subotici sredstva u visini od 170 miliona dinara za realizaciju projekta „Izgradnja i rehabilitacija saobraćajne infrastrukture u Subotici“.

15204_2.jpg 

„U okviru ovog projekta biće rekonstruisan Novosadski put, odnosno obilaznica oko Palića, u dužini od oko pet kilometara, i asfaltirano još šest ulica, kako u gradu, tako i u prigradskim naseljima. Javna nabavka za te radove je u toku i očekujemo da krenu u avgustu. Osnov svega su kvalitetni planovi i zato smo uložili 20 miliona dinara u projektno-tehničku dokumentaciju za asfaltiranje još 11 ulica, kao i sveobuhvatnu rekonstruciju pešačkih zona u centru grada. Suboticu razvijamo i uređujemo ravnomerno, i tako ćemo i da nastavimo. To nam je omogućeno zahvaljujući ambijentu koji nam je obezbedio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se zalaže za mir i stabilnost, kao i Vlada Republike Srbije“, naglasio je gradonačelnik Stevan Bakić.

 15204_3.jpg

 

 

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP ПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

festivals("$this->lg"); ?>