Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradu Subotici dodeljeno 19 miliona dinara za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta

12.05.2022.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u Novom Sadu, uručio 45 ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave po osnovu dva konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo – za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije, i za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta na teritoriji AP Vojvodine u ovoj godini. U ime subotičke lokalne samouprave ugovor o „Rehabilitaciji nekategortisanih - atarskih puteva  na teritoriji grada Subotice“ potpisao je gradonačelnik Stevan Bakić koji je, tim povodom, izjavio da je ovim ugovorom našem gradu dodeljeno 19 miliona dinara za uređenje atarskih puteva i otresišta u 2022. godini.

 15141_1.jpg

„Na sredstva koje nam je dodelila Pokrajina mi ćemo dodati još 27 miliona dinara iz gradskog budžeta i to će nam omogućiti da cementnom stabilizacijom i tucanikom pokrijemo skoro 13 kilometara atarskih puteva, što je izuzetno značajno, pre svega za naše poljoprivrednike.  Zahvaljujemo se nadležnom sekretarijatu i Pokrajinskoj vladi u celini što uvek podržavaju naše kvalitetno pripremljene projekte i što naše partnerstvo već godinama doprinosi boljem kvalitetu života u Subotici“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

15141_2.jpg

Dodao je da će subotička lokalna samouprava nastaviti da priprema dobre projekte kako bi aplicirala za sredstva koja Pokrajinska vlada obezbeđuje za gradove i opštine u Vojvodini.

15141_3.jpg

Prilikom dodele ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave istaknuto je da je reč o ugovorima čija je ukupna vrednost milijardu i 227 miliona dinara, od čega je Pokrajinska vlada opredelila gotovo 794 miliona, a ostatak gradovi i opštine. Od ukupnog iznosa sredstava za realizaciju 18 projekata za vodne objekte i pet projekata za objekte fekalne kanalizacije opredeljeno je 665 miliona dinara, dok je vrednost 22 ugovora za uređenje atarskih puteva i otresišta 561,8 miliona dinara.

 

 

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>