Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradu Subotici dodeljeno 19 miliona dinara za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta

12.05.2022.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u Novom Sadu, uručio 45 ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave po osnovu dva konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo – za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije, i za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta na teritoriji AP Vojvodine u ovoj godini. U ime subotičke lokalne samouprave ugovor o „Rehabilitaciji nekategortisanih - atarskih puteva  na teritoriji grada Subotice“ potpisao je gradonačelnik Stevan Bakić koji je, tim povodom, izjavio da je ovim ugovorom našem gradu dodeljeno 19 miliona dinara za uređenje atarskih puteva i otresišta u 2022. godini.

 15141_1.jpg

„Na sredstva koje nam je dodelila Pokrajina mi ćemo dodati još 27 miliona dinara iz gradskog budžeta i to će nam omogućiti da cementnom stabilizacijom i tucanikom pokrijemo skoro 13 kilometara atarskih puteva, što je izuzetno značajno, pre svega za naše poljoprivrednike.  Zahvaljujemo se nadležnom sekretarijatu i Pokrajinskoj vladi u celini što uvek podržavaju naše kvalitetno pripremljene projekte i što naše partnerstvo već godinama doprinosi boljem kvalitetu života u Subotici“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

15141_2.jpg

Dodao je da će subotička lokalna samouprava nastaviti da priprema dobre projekte kako bi aplicirala za sredstva koja Pokrajinska vlada obezbeđuje za gradove i opštine u Vojvodini.

15141_3.jpg

Prilikom dodele ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave istaknuto je da je reč o ugovorima čija je ukupna vrednost milijardu i 227 miliona dinara, od čega je Pokrajinska vlada opredelila gotovo 794 miliona, a ostatak gradovi i opštine. Od ukupnog iznosa sredstava za realizaciju 18 projekata za vodne objekte i pet projekata za objekte fekalne kanalizacije opredeljeno je 665 miliona dinara, dok je vrednost 22 ugovora za uređenje atarskih puteva i otresišta 561,8 miliona dinara.

 

 

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP ПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticeLokalna poreska administracijaPrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

festivals("$this->lg"); ?>