Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić: Mala Bosna će imati primarnu zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuje

26.04.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao je danas obnovljenu ambulantu u Maloj Bosni i tim povodom izjavio da je za adaptaciju i renoviranje, imajući u vidu koliko dugo u taj objekat nije ulagano, iz gradskog budžeta izdvojeno 5,2 miliona dinara.|

15098_1.jpg

„Ambulanta u Mesnoj zajednici ’Mala Bosna’ nije radila više od dve godine, zbog naloga sanitarne inspekcije o zatvaranju zbog  neispunjavanja uslova koje propisuje Zakon o zaštiti zdravlja. Rešeni su veliki problemi sa krovom zgrade, zamenjeni su prozori i vrata, uveden nov sistem grejanja, renovirana su kupatila i zamenjena električna instalacija. Uredili smo i dvorište i konačno će i meštani Male Bosne imati primarnu zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuju“, naglasio je Bakić.

Dodao je da je lično razgovarao sa rukovodstvom i građanima Mesne zajednice „Mala Bosna“ i da im je tom prilikom obećao da će nastojati da sistemski reši taj problem.  

15098_2.jpg

„Čim su to naše finansije dozvolile i kada su sprovedene odgovarajuće procedure građevinske struke, pristupili smo ovom renoviranju koje je, zapravo, dodatno unapređenje i proširenje kapaciteta ambulante. Svi koji me poznaju znaju da ni moj tim, ni ja, ne radimo nešto na mesec, dva ili šest meseci, već da su naša rešenja trajna, pouzdana i dugoročna. Naš zadatak je da ovaj objekat bude mnogo bolje održavan nego do sada i da vodimo računa o njemu. Ovo je i prilika da se rukovodstvu i građanima Mesne zajednice ’Mala Bosna’ zahvalim na strpljenju i vremenu koje nam je bilo potrebno da obnovimo ovu ambulantu“, zaključio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Direktorka Doma zdravlja Subotica, Ivanka Beoković, izrazila je zahvalnost gradonačelniku Bakiću i njegovim saradnicima što su prepoznali potrebu i što su iz gradskog budžeta opredeljena sredstva kako bi se ova  ambulanta ponovo stavila u funkciju.

„Ambulanta u Maloj Bosni, u koju gravitira oko 600 zdravstvenih kartona, od danas će raditi dva puta nedeljno, utorkom pre podne i četvrtkom posle podne. Želim srećan rad našem timu, stanovnicima Male Bosne da budu zdravi i da što manje posećuju ovu ustanovu, a kada im to zatreba da u njoj nađu sve što im je potrebno“, istakla je Ivanka Beoković.

15098_3.jpg

Na pomoći u obnavljanju ambulante gradonačelniku Stevanu Bakiću u ime meštana ovog naselja i svoje ime zahvalio se predsednik Saveta MZ „Mala Bosna“, Vinko Stantić.

15098_4.jpg

European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>